O casuta de e-mail iti poti crea pe f.multe site-uri pe internet: yahoo.com, msn.com, gmail.com etc etc etc...
Pentru logare trebuie intai sa registrezi (sa te inscrii). In marea majoritate a cazurilor ti se cere un nume, o parola de intrare si o adresa de e-mail de confirmare, asemanator cum a fost si cand te-ai registrat si aici, la TPU.ro!
Intra pe yahoo mail
intra pe sign up din casuta din dreapta "Don't have a Yahoo! ID?" completeaza toate spatiile cerute, introdu codul de protectie si apoi da clic pe "Create my account"
Atentie cautati o adresa de email mai deosebita ca sa nu ai probleme cumva cu inregistrarea (adica sa nu o mai aiba cineva) si tine minte parola.
e simplu... spor la treaba
Intra in www.yahoo.com, apoi in SIGN UP si bagi datele...adica...tot ce-ti cere;) sper sa reusesti:)
Te duci la www.fisierul meu.ro si dea colo poti sa scti dea colo
cum sa scot? prima data scrii www.fisierul meu.ro apoi dau enter
dau de 2 klic la primul apoi imi intra
cum se foloseste?
scriu deasupra muzica ce vreau apoi o ascul dupa aia dau download
apoi eva sau telecom
Dai sus unde scrie gmail apoi dai pe,, creatimi un cont, iti va aparea niste caractere pe care trebuie sa le introduci iti scrii numele alegi o parola, apoi scrii,, numele tau videotutorial.ro apoi itiscri o intrebare care vrei dupa aceia scrii un cuvant pe care til va arata acolo trebuie sal scrii corect dupa aceia dai pe,, accept. Creatimi un cont --si asta e tot sper ca te-am ajutat
AlexMaftei2001 întreabă: