Pai scrii intrebarea cand nu esti logata ca maria si o trimiti ca anonim si selectezi sectiunea gastronomie.
da dc nu te loghezi? ce e asa de secret?
De exemplu cum se prepara napolitanele spiralate umplute cu crema de capsuni sau zmeura ca eu nu cred ca se fabrica numai industrial cum mi s-a trimis mai demult un raspuns sau cum se prepara prajiturile Buturuga care este sub forma de dreptunghi este de culoare galbena iar deasupra are fasii ondulatorii tot galbene ca si culoarea prajiturii, prajitura Mariana care este identica cu prajitura Boema[cu rozeta de frisca deasupra prajiturii], prajitura Oltencuta care este de forma dreptunghiulara este de culoare maro si are deasupra fasii ondulatorii tot maro ca si culoarea prajiturii, prajitura Tort cu alune care daca imi aduc bine aminte avea forma de trapez si in partea mai larga avea la capat rozeta de frisca si prajitura Tortulete care era inalta si avea forma de patrat.
Mesaj catre Abh:sa stii ca mie mi s-a intamplat asa ceva sa trimit mesaj[mai ales in ultimul timp]si sa-l semnez anonim si nu mi-a aparut mesajul pe ecranul monitorului ca mai demult si de aceea am pus intrebarea.
anonim_4396 întreabă: