Iti multumim frumos pentru ceea ce ai scris mosului. Si noi i-am scris sa-ti aduca un gand bun cu fericire si multumire. L-ai gasit in ghetute? Sa stii ca a fost gratuit!
Pare destul de frumos ce ai scris tu acolo bravo te felicit! dar imi este prea somn si hai sa-i zic lene sa citesc tot
Faina scrisoare, sper ca toti sa-si primeasca cadourile. In rest, daca tot scrii si pentru Mos Craciun te rog sa il rogi de un brad frumos pentru mine
Iar daca tot nu ti-ai dorit nimic pentru tine, uite il rog eu pe Mosul sa-ti dea un cadou potrivit, o penita ascutita cu care sa-ti notezi gandurile, cu care sa scrii, pentru ca ai talent.
Foarte frumos. Dc nu scrii o carte? Chiar esti talentata si Sarbatori fericite!:X:X
Buna dimineata! A venit Mosul!
Sa recapitulam. Mosul mi-a adus multe teme, asa cum mi-ai dorit. In plus, mi-a adus persoanlitate dubla - sau tripla, nu mai stiu! -, intrucat sunt totodata userul Dmonik, anitemepenet(mi-a spus un anonim!) si harold(tot un anonim mi-a spus!).
Deja nu mai stiu cine sunt, dar avantajul e ca pot fi cine vreau eu.
Iti multumesc pentru cerinta in numele meu.esti bun.mosul a fost si mai bun.fiindca am ingrijit via, mi-a adus mosul si vin si rachiu de cazan.asa ca de cate ori vrei sa te incalzesti un pic. te astept la o tuica fiarta sau la un vin fiert.ca de regula asa e; cine vrea putin, primeste mult sa dea si la altii.stii ca si eu am sa vorbesc cu mos craciun sa-i zic asa; mosule, da-le la toti din jurul meu cate ceva.si toti sa spuna, hai sa-i dam si lu crinu ca el nu are saracul.sa fii iubit/a.
Iti multumesc, chiar aveam nevoie de un dictionar. Pentru marinimosul tau gest, rog mosul sa-ti dea sanatate, fericire si ceva mai multe preocupari ...in ceea ce te priveste.
Pentru tine iti urez o singura zi din viata, in care vei regreta totul si sufletul te va durea mai tare decat iti poti imagina. Si va veni, fii sigur de asta.
Utilizatoare123 întreabă: