| Corina a întrebat:

Dragi prieteni TPU, as vrea sa-mi spune-ti cum pot sa aflu care sunt "inteligentii" care-mi apreciaza raspunsurile cu calificativul Stupid, pentru a le putea multumi si totodata pentru a le cere lamuriri, intrucat toate raspunsurile mele sunt cat se poate de serioase si pe cat posibil competente. Multumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
| Malvina24 a răspuns:

Draga Corina stai linistita si eu ma confruct cu aceeasi situatie ca tine, uneori dau tot ce pot pentru un raspuns si primesc un ''folositor'' sau nici pe ala! Alteori primesc ''stupid'' doar pentru ca nu sunt de acord cu ceva si imi spun punctul de vedere! Altii sunt atei nu inteleg, altii nu iubesc nu inteleg, altii nu simt ca mine si tocmai pentru ca suntem diferiti gandim diferit! pentru a afla cine ti-a acordat stupid poti proceda astfel:de exemplu la intrebarea la care ai vazut ca ti-a fost acordat stupid intrii si te uiti frumusel la fiecare utilizator care a raspuns la intrebarea respectiva(in contul lor) si dai la ''voturi date de... in ultimele 60 de zile'' te uiti la nefolositor/stupid, etc si daca numele tau(usernameul-corina) se afla pe acolo inseamna ca acea persoana ti-a acordat stupid! Iii poti cere explicatii! Vezi tu, alteori n-ai de unde sa stii cine iti da acest magnific vot pentru ca unii nu intra sa raspunda la intrebari ci doar sa acorde voturi si nu ai cum sa te apuci sa cauti intre atatia utilizatori doar ca sa-i tragi de ureche! Cu altii oricat te-ai tocmi tot nu merge! Si eu le-am atras atentia si crede-ma ca am facut-o degeaba(cei care citesc si stiu sa se simta) eu zic sa stai linistita, nu toti facem asa si din pacate putini stim care utilizatori de pe site trebuie apreciati(ap mi-a placut raspunsul tau acela cu morcovul/balenele, etc) Fiecare dintre noi avem oportunitatea de a vota si mi se pare corect insa unii abuza de acest privilegiu! Eu dau si eu ''stupid'' de ce sa zic ca nu dar va rog mult chiar va rog cei care va regasiti intre cei care ati primit stupid de la mine cereti-mi lamuriri in legatura cu motivul meu! Am unul destul de intemeiat, eu nu-mi bat joc cum fac altii sau sa votez din invidie, dusmanie,''hai mai sa-i dau si astuia un stupid ca ma cam enerveaza'' altii se simt enorm de frustrati ca nu sunt bagati in seama de nimeni si gasesc si ei motiv sa vorbeasca cineva cu ei! Deci fratilor unii dintre voi m-ati convins! Acum sa ploua cu stupid la raspunsul meu(credeti-ma la altceva nu ma astept)

8 răspunsuri:
GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

Nu poţi afla cine îţi votează răspunsurile cu stupid. Depinde cum apreciază fiecare persoană pentru unii răspunsurile tale sunt bune de ex pentru alţii nu. Dacă se face abuz de vot, adică la fiecare postare primeşti stupid, scrie-i la contact Ralucăi. Gândeşte-te că oricum nu contează câţi de stupid primeşti! Baftă!

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Tu poti afla doar intr-un singur mod, respectiv intrand pe profilul celui pe care il banuiesti(de obicei cel care a pus intrebarea, precum si ceilalti respondenti la intrebare) si uitandu-te la voturile "Stupid" date de acestia. Pentru cazul in care nu este unul dintre cei aratati, atunci poti trimite un mesaj din CONTACT, dar nu stiu daca programul poate arata cina a dat stupid la un raspuns.
Sunt de parere sa nu-ti faci probleme si eu am primit stupid la multe raspunsuri, de la cei care nu le-au convenit raspunsurile mele si i-am depistat pe multi asa cum am aratat mai sus. Nu ma deranjeaza personal, dar ma deranjeaza ca aceste calificative, de nefolositor si stupid, il poate influenta pe cel care a pus intrebarea(daca nu el a dat aceste calificative) sa nu ia in seama sfatul pe care l-am dat, desi bun si folositor. Numai bine!

| Gizăz a răspuns:

Eşti ilară zău. Nu ar trebui să îţi pui astfel de întrebări când tu nu ai habar că „spuneţi" se scrie legat. Atâta timp cât faci astfel de greşeli impardonabile NIMIC din ce spui nu poate fi considerat competent. Răspunsul nimănui nu poate fi competent 100% pentru că toate sunt date prin prisme subiective(exceptând domeniile specializate, şi acolo într-o măsură). Eşti chiar atât de narcisistă şi perfecţionistă să vrei să te iei în gură cu oricine dă „stupid"? Poate eu sau altul nu suntem de acord cu ce zici, eşti aşa plină de tine încât să te crezi aşa competentă şi autoritate supremă? Întrebarea asta de exemplu e lipsită de sens şi excesiv de idioată, daca i-aş da o notă i-aş da 1. Tare mă îndoiesc de acurateţea răspunsurilor tale când tu întrebi aşa ceva.

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Nu fi suparata!kiss
Nu ai gresit cu nimic tu...si nici nu esti singura care primeste ''Stupid'' Asa sunt unii pe aici care nu au ce face si trantesc niste ''stupid-uri'' la toata lumeastraight face
Nu`i baga in seama.winking

| Corina explică:

Raspuns pentru Spineshivers: Recunosc ca am scris gresit (dar crede-ma ca nu din nestiinta, caci am mancat gramatica pe paine!)si multumesc frumos pentru ca m-ai ajutat sa-mi indrept greseala, dar dupa cum am mai spus, "a gresi e omeneste!" In alta ordine de idei, eu nu am spus niciodata ca raspunsurile mele sunt competente 100%, ci pe cat posibil competente, ceea ce e cu totul diferit. Si daca tot te-ai luat de mine fara rost, ei bine, eu cred ca nici tu nu esti atat de inteligent pe cat vrei sa pari, deoarece nu prea cunosti sensul cuvintelor din limba romana. Narcisism = admiratie si dragoste exagerata, patologica a cuiva pentru propria persoana, fata de aspectul sau fizic, iar Perfectionism = tendinta de a atinge perfectiunea. Aceste doua substantive nu au nicio legatura unul cu altul si nimic din intrebarea mea nu arata ca as fi narcisista si perfectionista. Cat priveste faptul ca vreau sa ma iau in gura cu oricine imi da calificativul Stupid, ai inteles cu totul gresit. Lamuririle de care aminteam se refereau la faptul de a primi niste explicatii de la respectivii cu privire la eventualele informatii gresite date de mine si nicidecum de a ma lua in gura cu cineva. Dar cuvintele din limba romana au foarte multe sensuri si fiecare intelege ce vrea si cum vrea. Si pentru a-ti arata ca nu sunt plina de mine, nici vreo autoritate suprema si nici ranchiunoasa, nu-ti voi aprecia intrebarea cu calificativul STUPID. Totusi, sunt curioasa daca, la cati utilizatori scriu frecvent cu greseli de ortografie pe acest site (si nu neaparat din graba), tu le raspunzi la fel de vehement si de promt ca si mie. Oare tuturor le sari la gat, in direct si pe privat, la cea mai mica greseala? Cu raspunsul pe care mi l-ai dat, cred ca, de fapt, ai vrut sa iesi in relief, sa arati cat de grozav esti si nicidecum sa ajuti. Parerea mea!

| Malvina24 a răspuns:

@ Corina ai incercat in zadar sa-i explici lui Spineshivers! Cat la suta crezi ca a inteles? pana la urma o sa te saturi sa tot ceri explicatii, crede-ma asa eram si eu, felicitai pentru munca ta(raspunsurile) si multumesc pentru fundita!

| Gizăz a răspuns:

Mdea... nu prea mi-ai înţeles mesajul.
A greşi e omeneşte dar ţi-am atras atenţia pentru ca una e să scrii legat sau să mănânci o literă şi alta să pui o cratim în plus exact acolo. Mulţi crede-mă, foarte mulţi scriu face-ţi, sunte-ţi, crede-ţi etc, persoane pe care le consider analfabete; odată ce ai făcut greseala aia am presupus că aşa scrii de obicei, sper că a fost o simplă greşeală cum spui tu. mă deranjează că ai insistat pe ea în al doilea mesaj.
Cu privire la narcisist. la fel nu ai înţeles ce am vrut să zic. Sensul termenului nu se ia strict fizic, se parafrazeaza aproape mereu. Ziceam că te iubeşti mult pe sine pentru că întrebi de ce îţi dă lumea supid, ori dacă nu poţi accepta că nu toţi gândesc ca tine şi automat iei stupid înseamnă ca ai o iubire mare faţă de propriile idei şi ţi le consideri inefabile, de aceea am şi scris că te crezi competentă 100%. Am zis că eşti perfecţionistă din acelaşi motiv, tinzi să atingi perfe©tiunea cu ceea ce scrii şi te supără că unii dau stupid. Eu nu înţeleg ce legătură NU au cuvintele alea două, au o legatură mare cred eu.
Dacă-ţi vei citi întrebarea încă o dată vei constata că e făcută într-un mod ironic şi ofensiv şi dacă fac un sondaj garantez acum că nu voi fi singurul care crede asta. Nu e vorba că termenii au multe sensuri, e vorba ca ţi-ai construit întrebarea într-un mod aiurea. Nu, nu mă iau de greşelile tuturor şi am explicat de ce m-am luat de-a ta în prima parte a mesajului. Tu nu prea ai înţeles nimic din ce am scris acolo, că tot veni vorba de sensurile cuvintelor în limba română.

| ioana996 a răspuns:

Eu una nu cred ca are rost sa iti bati capul degeaba pentru ca pana una alta oricine poate manca o litera sau scrie din greseala alt cuvant iar toata propozitia capata un alt sens.Cat despre calificative sunt doar un fel de note adica consideram ca este mai importanta ideea in sine decat calificativul. In general nu cred ca ar trebui sa discutam pe tema calificativului pe care il primesti fie ca este stupid sau altul.adica fiecare are o opinie si noi trebuie sa respectam asta.si in plus iti dai seama Cory ca nu toata lumea intelege practic ce vrem sa spunem cu acest mesaj probabil si acum o persona anume intelege altceva fata de ce spun.asa ca nu iti mai face atatea griji doar din cauza calificativului oricum cat considera ca l-ai ajutat atata iti va da.Stiu te trage in jos psihic dar gandeste-te ca nu se intampla cine stie ce grozavie.