| EUSIATIT a întrebat:

Dragii mei doar a inceput anul si incep sa ma enervez.NU mai vreau sa vad teme pentru scoala. Parca se hotarise sa nu se mai afiseze acele intrebari cu teme de rezolvat. nu? HEI dragi experti. ce faceti/?

5 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

E curios. Deodata au inceput sa apara in lant aceste intrebari cu teme. Daca sunt utilizatori activi apar imediat intrebarile din pacate fara a fi verificate.

| Alex_7297 a răspuns:

Bun, acum dacă ai terminat de postat şi recitit întrebarea, aş vrea să îţi cer ajutorul : Cum se scot factorii de sub radical? laughing

| Nic a răspuns:

Stai chill, nu te enerva.

Crezi ca o sa rezolvi ceva daca incepi si le reprosezi?
Probabil o sa se ocupe dar avand in vedere cate intrebari se pun ma indoiesc ca o sa fie asa prompti

| cristiancristir a răspuns:

Iti dau un sfat. Ia un ziar cu anunturi pentru locuri de munca si vezi ce gasesti pentru necalificati, vezi ce salarii de mizerie sunt si daca cunosti muncitori fara calificare intreaba-i cat de umiliti se simt la locul de munca. Atunci o sa stii daca trebuie sa iti faci temele sau nu. Eu zic sa tragi tare cat mai ai timp.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Nu mă ofer voluntară la rezolvarea temelor, aici este direct problema lor care o pot rezolva cu prezența la cursuri, studiul individual, pentru bibliografie pot consulta cărțile de specialitate la biblioteca școlii, centrale, etc.
Pa, pa.