| Eclipse_8761 a întrebat:

E adevarat ca in regulamentul mall-uri-lor e specificat faptul ca minorii neinsotiti de adulti nu au voie in incinta mall-ului?big grin

Răspuns Câştigător
| ikram a răspuns:

Este vorba probabil de copii mici, care bineinteles ca nu au ce cauta nicaieri neinsotiti, ca minori inseamna si cei de 15/17 ani si sunt sigura ca isi pot purta si singuri de grija. happy
Daca exista o clauza de acest gen, este pentru a se exonera ei de raspundere in caz ca doamne fereste se intampla ceva cu acestia (de ex. cad pe scari, se lovesc, etc.).

7 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Nu, altfel s-ar cere bulitin la casa de marcat.winking Dar bineinteles copiii foarte mici n-au ce sa caute in MALL-uri fara parinti, se pot rataci/pierde.

| Derye a răspuns:

NO WAY!
Ieri mi-am luat conversi de 2 milioane din mall si nu am fost dat afara.

| Gentiana a răspuns:

Nu

| Zzzo a răspuns:

Nu stiu sigurhappy, dar eu am fost in mall fara vreun adult happy

adica nah?! de ce nu te-ar lasa? ar fi absurdbig grin

funda?big grin

| Eclipse_8761 explică:

Multumesc pentru raspunsuri... Am fost zilele trecute in mall si am observat cum erau dati afara copii de 14-15 ani pentru ca nu ar avea voie fara parinti. Adica, e chiar aiurea. La 17 ani sa fii insotit de un adult. Inca o regula romaneasca, fiindca am inteles ca in alte tari ar fi vorba de copiii sub 14 ani si atunci mai merge...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu sigur, dar eu am fost acolo cu o fata si suntem minore si nimeni nu ne-a intrebat nimic. deci nu cred ca este vreo problema.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E o regulă aiurea pe care nimeni nu o respectă. Pentru siguraţa copilului cred, să nu se piardă în incinta mall-ului.