| ContDOARdeINTREBARI a întrebat:

E bine 50 raspunsuri 5 funde si varsta 14 ani fac in Octombrie(mai am)? si multe raspunsuri au fost corecte dar aceia care au pus intrebarea nu au dat funda la nimeni sunt multi din astiastraight face care promit funde si nu fac nimic.

6 răspunsuri:
ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Asa. Si? Acum, ce vrei? Sa te mangaiem pe crestet?
Si ce te intereseaza pe tine ce promit si ce fac altii? Probabil s-a saturat lumea de cersetorii de funde, ca tine, si nu mai da funde, nah! Sa v-ajunga!

| Millanteria a răspuns:

OMG!
De ce va intereseaza atat de mult funditele? Pana la urma daca ai multe nu-ti da nimeni nici macar un premiu. Nu stiu de ce va chinuiti din rasputeri sa aveti fundite. Eu, cel putin m-am inregistrat pe acest site pentru a raspunde la intrebarile pe care le stiu(deci pentru. ai ajuta, in niciun caz pentru fundite), iar eu cand nu stiu ceva si am o nelamurire pun intrebarea pe TPU.
Numai bine.

| alin568429 a răspuns:

Parerea mea e ca se putea mai bine eu fac in decembrie 14 ani si am 60 de raspunsuri si 8 funda! dar e bine si la tine!

| wforweirdo a răspuns:

Cui îi pasă de fundiţe? Nu poţi să dormi noaptea ştiind că nu ai primit fundă la unele răspunsuri sau ce? Eu vin aici doar ca să râd de alţii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bravo, esti un geniu. Iar aia care nu dau fundele promise, sint niste rai, egoisti, nesuferiti si profitori. La pushkerie cu ei.

| ralukyta13 a răspuns:

Da e bine, inseamna ca stii sa dai sfaturi.cu siguranta cei pe care i'ai ajutat iti sunt recunoscatori.si da am realizat ca sunt persoane care promit funda, dar "uita" sa o mai dea.asta este e alegerea lorhappy