| alex_1645 a întrebat:

E bine sa ai tupeu pentru ca astazi am fost ascultat la istorie si profu a zis ca imi da 2 si eu am inceput sa zambesc si dupa aceea mi-a zis ca imi scade nota la purtare si tot aprobam si el a zis ca am tupeu. Deci e bine sau nu?

Răspuns Câştigător
| Dianne_9377 a răspuns:

Intr'un fel e bine sa ai tupeu dar in cazul tau nu a fost bine pentru ca depinde ce fel de profesor era(tanar/batran, bun/rau)pentru ca exista unii profesri care cred ca zambetul acela schitat pe fata ta a fost pentru ca ai luat 2 si de aceea ti'a zis de nota la purtare. Deci te sfatuiesc sa nu mai ai tupeu cu profesorii.In viata de zi cu zi poti avea tupeu dar nici exagerat pentru ca exista oameni care sunt prea tupeisti si devin insuportabili!
Sper ca te'am ajutat! Funda o3?

6 răspunsuri:
| JohnnyBi a răspuns:

Nu. ai fost incompetent si sfidator. nu e nici un motiv de lauda in asta

| BloodMagickNecromance a răspuns:

În cazul tău, nu e bine.
Știi că poate să-ți scadă nota la purtare și să te lase corijent?

| sherlock a răspuns:

Ala nu prea e tupeu, tupeul e cam altceva, poate era sarcastic precum zambetul tau cand ai dat de belea, sau poate foloseste cuvantul prera excesiv, precum e folosit " Am inteles! "

| PandaisHere a răspuns:

Da e destul de bine dar sa nu exagerezi si mai usor cu profii (putin respect! dar nu prea mult ca se invata cu narav)si eu mai comentez si ii mai injur cateodata dar doar cu colega mea de banca si cativa colegi.dar cu cineva de varsta ta sau cu maxim 3 ani mai mare e bine sau cu alti adulti care-s tari in gura. tine-te bine dar mai usor cu profii chiar daca amuzi clasawinking

| Sabìŋaaa a răspuns:

Bravo tie laughing. Sincer nu prea e binewinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da ma.esti smecher.dar profu e destept.de regula smecherii prosti sant prin puscarii.adica acolo e cap de linie.pentru ei.

Întrebări similare