Si da si nu. La nivel de amuzament, da. Nu poti sa crezi in ceva ce este doar o presupunere. Destinul oamenilor nu se citeste...il traieste fiecare individ in parte.
Dar sa nu devii maniac adica daca in horoscop ti s-a prezis ca este posibil sa ai un accident si sa ai grija cum conduci... tu sa nu iesi din casa
gandeste-te cate persoane sunt in zodia capricorn de ex. Nu are cum sa ni se intample tuturor acelasi lucru; sau sa fim identici ...nu?
eu nu cred in horoscopul zilnic... dar sincer le mai citesc pe cele lunare/anuale
Cred ca intrebarea este: Vrei sa stii d-inainte ce ti se va intampla? Concentreaza-te pe trait si va fi mai bine decat ce scrie astrologul.
Eu imi citesc zilnic horoscopul, mai ales la dragoste si sanatate la mine tot timpu e adevarat.acum nu stiu. e alegerea ta daca vrei sa crezi sau nu.
Este tot atit de bine sa crezi in horoscop cit este sa crezi ca duminica viitoare vei cistiga la lotto iar tu sa uiti sa-ti iei bilet
Horoscopurile din reviste e cam prost facut, cel mai bine ar fi sa te uiti la Pasul Fortunei pe B1 TV.
Bougs întreabă:
stefanst2312 întreabă: