| pocandpoc a întrebat:

E cineva pe TPU care are unul din parinti profesor? astpt un raspuns repede.

7 răspunsuri:
| floryynnel a răspuns:

Cu ce te ajuta asta pe tine? sunt si persoane care folosesc TPU si au parinti profesori(eu de ex). De ce? ca sa stii cum o sa se comporte colegii cu tine? cum o sa te trateze profesorii?

| pocandpoc explică (pentru floryynnel):

Am nevoie de un raspuns..Am incheiat anul cu media 9 la puratare pe al-2 semestru si vroiam sa stiu daca o sa mai i.au bursa la anul.

Man stii ceva?

| floryynnel a răspuns (pentru pocandpoc):

Bursa de merit sau pentru bani? pentru bursa de merit iti trebuie note foarte mari(inchei cu 10 pe linie sau ceva in genu...), iar la cea pentru bani(nu mai stiu cum se numeste) nu trebuie sa depaseasca 150RON membru(ex, daca mama+tata=500Ron nu primesti, daca mama+tata=300Ron primesti) Aduni sumele pe care le primeste fiecare, imparti la nr lor si nu trebuie sa depaseaca 150 ron pe membru al familiei. Si parca mai erau burse medicale dar nu stiu cum este cu ele

Ma incadrez in astea...dar eu am media 10 pe primul semestru si 9 pe al2.Mai pot sa i.au bursa pentru bani

| pocandpoc explică (pentru pocandpoc):

La purtare

| floryynnel a răspuns (pentru pocandpoc):

Nu are nici o legatura media(nici la purtare, nici cea din timpul anilor). Cea pentru bani depinde de situatia familiei tale, nu conteaza media, poti sa o ai si mai mica. In concluzie poti sa o ei