| boooooring a întrebat:

E o fata care o iubesc (de cate ori are ocazia vrea sa ma faca gelos), dar nu mai suntem impreuna pentru ca eu am facut niste lucruri care ii dau de inteles ca am mintit cand am spus ca o iubesc. Ea a inteles total gresit gesturile mele. Nu ma crede ca o iubesc. M-am gandit sa ii arat ca o iubesc in felul urmator: sa cumpar un cos plin cu flori in care sa ii scriu o declaratie de dragoste, treaba e ca nu prea le am cu declaratiile. Imi puteti da voi o idee ce sa scriu? iar cosul sa il primeasca in timpul unei ore de curs, sa fie o surpriza. Ce parere aveti? Ar fi bine sa stau in banca mea sau sa fac acest gest, pentru ca noi suntem despartiti de aproximativ o luna si cred ca ea nu mai simte nimic pentru mine. Gresesc daca ii dau florile? Dupa asta, credeti ca imi va rapunde pozitiv la intrebare? (daca ar vrea sa ne impacam)

6 răspunsuri:
| Andra_8213 a răspuns:

Hmm, deci facutul unor greseli este cum sa spun nasol, dar poate si ea a gresit ca nu a incercat sa te inteleaga nu ti-a dat destul timp sa vada ca intr-adevar o iubesti, poti sa ii dai cosuletul de flori si sa ii spui gen asa mesajul : ( numele ei ) sa stii ca te-am iubit si te mai iubesc, eu iti vreau binele ci nu raul, creca nu me-ai dat destul de mult timp sa iti arat iubirea mea fata de tine. Cand ne-am despartit am simtit ca inima mea s-a rupt in doua. Cu drag( numele tau ).
Si infine cu cosuletul depinde de ea, nu se poate exprima toata dragostea trebuie sa o incalzesti cu dragostea ta sufleteasca. Potii sa ii dai cosul de flori poate o va duce inspre pozitiv... si inca un sfat. Daca va impacati nu mai irosi timpul arata`i in orice minut si secunda ca o iubesti.
Pwpici :*

| bubulinabia a răspuns:

Heey!
Nu gresesti cu nimic daca ii dai florile!
Declaratia de dragoste ar trebui sa vina din inima ta. incearca si straduieste-te sa nu iei de pe net, fa tu din capusoru ala a tau, sa fie ceva original.
Spune-i ca nu ai mintit-o si ca vrei ca sa fiti impreuna.si ca o iubesti si nu iti bati joc de ea.
Eu cred ca iti va raspunde pozitiv!
apropo, neaparat sa fie trandafiri...sau florile ei preferate!happy te-am pupat! Succes!

| Ea12345 a răspuns:

Ideea e frumoasa, mai ales acum, de sarbatori.Nu garanteaza insa si faptul ca vei reusi, poate ca e o fata care nu va crede nimic din ce'i vei spune tu sau va crede ca vrei sa o,, cumperi". Dar daca nu e, atunci de ce sa nu incerci?
Eu te sustin si iti spun sincer ca mi'ar placea ca cineva sa faca acest lucru pentru mine.Ar fi o dovada de apreciere, simpatie, sau cine stie, poate chiar dragoste.big grin
Ai grija si ce flori cumperi, de preferabil sa fie rosi, care simbolizeaza dragostea. Poti insa sa transformi biletelul intr'o adevarata scrisoare, sau poate sa scrii un mic caietel o agnda in care sa lamuresti tot ce este incer in minte ei.
Am facut acelasi lucru fostului prieten. I'am scris pe o mica agenda tot ceea ce gandeam si tot ceea ce m'a nemultumit. Ela citit si a ft foarte emotionat, ba chiar surprins de unele chestii.
Sper ca ti'a folosit sfatul meu.Mult succes, ai grija de tine si sarbatori fericite alaturi de cei dragi!

| Cineva12345 a răspuns:

Deci, nu stiu cati ani ai tu. Dar oricum. Nu prea merita gestul asta pentru nicio fata. Poti s`o iubesti enorm, dar daca ea nu simte acelasi lucru, degeaba. Parerea mea este ca cel mai frumos sa vorbesti chiar tu cu ea, fata`n fata. Abia ii vezi reactia si iti poti da seama daca mai vrea sau nu ceva cu tine. Partea cu florile nu prea se merita, sincer. Sper ca te-am ajutat happy!

| igonnalove22 a răspuns:

Pai daca e i persoane sentimentala normala ca o sa-i placa si pana la urma o sa se gandeasca.
Pai, din pacate nici eu nu ma talent la proza dar iti pot da totusi un ex. "Draga...(numele ei ) vreau sa-ti spun ca mi-e greu sa stiu ca intre noi nu mai este nimic, nu iti ieri sa ma iubesti ca atunci. vreau doar sa ma aflu undeva in inima ta fara ura. Te rog gandeste-te la mine si la acest cadou. Vreau sa fim prieteni daca nu ma mai poti iubi, fara tine viata mea are un minus. imi pare extrem de rau si no spun din mandria mea, ti`o spun pentru ca te iubesc! Semnat Alex " Cam asta ar fi ideea mea sper sa-ti fiu de folos happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cred ca o sa tina cred ca profesori nu o sa fie de acord si in plus faza cu cosul e ciudata, adica ne impaca pentru o scrisoare dintr-un cos

Treaba sta in felul urmator nicio scrisoare nu o sa rezolve problema ta problema ta e dificila, poate ca scrisoarea cel mult o va face sa fie emotionata dar ea nu cred ca te mai iubeste si no sa vrea sa se inpace cu tine asa de usor trebuie ceva mai maret eu zic ma rog asta dupa mine... (sunt fata)