| kUuKii a întrebat:

E o intrebare ciudata dar une mi-as putea ascunde jurnalul. Niste idei puppy dog eyes plz. Nu vreau sa il gaseasca mama >:"

10 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Ai putea incerca printre niste caiete mai vechi ( daca pastrezi asa ceva ). Daca nu, ai putea sa il pui undeva unde sti ca nu prea umbla. Daca stii ca nu prea intra in camera ta sa fie genul detectivului il poti oricand pune undeva nu la vedere stiind ca nu va scotoci dupa el. Daca stii ca e genul asta il poti pune chiar in camera ei intr-un loc unde stii ca nu ar umbla. Probabil nu ar cauta acolo.

| Minnie a răspuns:

In birou intr-un sertar cu cheie. Daca nu ai un sistem poti ruga un prieten sa-ti faca un fel de incuietoare dar cel mai sigur este sa-ti iei caietul (ca nu cred ca depaseste marimea unui caiet, agenda etc) in rucsacel cu tine la scoala, in poseta (in timpul liber)

| Liviu a răspuns:

Hmmm
Juranul zici...
ai un calculator?
bun
mai bine fa-ti jurnal pe pc`
si parolezi tot ^^

| rosto a răspuns:

In ghiozdanul de scoala, nu cred ca ar cauta ea acolo. Dar de ce nu iti faci mai bine unul in calculator?

| QuadruplePersonality a răspuns:

Nu stiu unde poti sa'l pui, dar stiu unde nu trebuie.

In nici'un caz in ghiozdan, e posibil sa caute un pix, creion, un caiet sau o foaie si sa'l gaseasca.
Nu intr'un loc in care face curat.
In niciun caz la vedere, parintii au un simt special, si stiu daca e un caiet normal sau un jurnal.
Nu sub perna, nu intre carti, caiete, nu in dulapul cu haine.
Zic asta din proprie experienta, in toate locurile astea am incercat si le'a gasit. Acum am jurnalul in calculator, intr'un folder parolat.

Daca stie ca ai un jurnal sau te vede ca scrii intru'nul, fa-ti unul fals, in care sa scrii lucruri normale, fara importanta, gen : ce ai mancat, cu ce te'ai imbracat, ca sa nu devina sceptica, si lasa-l la vedere.

| QuadruplePersonality a răspuns:

Pentru Ashura said_Don't kill my spirit:

Fericiti cei care au spatiu intre podea si pat (eu in coada tuturor) laughinglaughing
E foarte buna ideea, pacat ca nu pot s'o aplic (nu ca mi'ar trebui).

| skarner a răspuns:

Eu as zice ca cea mai buna idee este sub salteaua de la patwinking

| AshEldo a răspuns:

Fericiti fie cei fara memorie externarolling on the floor(si eu în fruntea tuturor)laughingeu nu am jurnal pentru ca uit sa scriu în elhappyEu sub pat ascund lucruri de fratele meulaughingdar nu îl laşi jos, îl prinzi intre saltea şi "lemnele"acelea care o ţin, ai idee cât mi-a luat sa găsesc locul ăstalaughing

| AshEldo a răspuns:

Pentru "dualpersonality"cum adica nu ai nevoie de asa cevabatting eyelashestoata lumea are nevoie de un loc in care sa-si ascunda lucrurile"sacre"laughingdaca ar fi dupa mine m-as baga si eu sub saltea cand vine vecina (de 7 ani) sa ma intrebe "Ce faci... dar de ce faci asta?"si tot asa, n-ati vrea sa o cunoasteti (e din cale afara de curioasa)uneori imi trece prin gand sa sar pe fereastra dar daca vine dupa mine?batting eyelashesEu sunt modelul ei, mai tare decat Barbie girl, laudam-asrolling on the floorDeci revenind la "dualpersonality"ai nevoie de asta doar ca nu a venit momentul (poate o trimit la tine pe vecina)rolling on the floor

| mihaela23 a răspuns:

Intr-o cutie in care mama ta nu o foloseste