Gandeste-te la Pewdiepie, cred ca are vreo 25 mil de abonati, crezi ca nu ia si el niste banuti acolo? eu pun pariu ca din youtube traieste
Da. Dar poţi opta tu pentru obţiunea aceasta şi trebuie să ai şi un număr destul de mare de subscriberi.
Pai da cu youtube poti face bani cu miile daca esti bun si stii ce bagi, mai ales de ai multe follow, uite, la 1000 de vizualizari poti castiga 1-2$, dar gandeste-te cat castiga aceia care au la video-uri mii, milioane. si multe aprecieri, primesc aia la bani, ohh, de exemplu, Codrin Bradea aka,, Satana,, face la bani dupa urma youtube-ului, cu sutele pe un video, deci DA poti lua bani de la youtube, FUNDA ?
Pai si stai, cum iti dau banii, cei de la Youtube?
De exemplu am : 10.000 View-uri si 1.000 de abonati. Si zic ca iau 5 Euro, cum mii da?
Pai dai cerere la cei de la astea de bani gen VISA, eBay, intrii pe site-ul de la ei si faci cerere
Da din cate stiu primesti la fiecare vizualizare o anumita suma de bani
La fiecare 1000 vizualizari primesti 1$ prin parteneriat cu youtube insa ce postezi trebuie sa aiba caracter propriu adica sa nu postezi o melodie celebra care are zeci de milioane de vizializari pentru ca cei de la youtube verifica si-ti vor anula contul afiliat la youtube pe care ai bani....iti poate reusi doar daca filmezi cainele/pisica ta facand ceva amuzant si clipul are cateva milioane de vizializari dar ma inoiesc ca iti va reusi
Brunet_Bogdan_1994 întreabă:
Dhhyyyy întreabă: