Pai de aceea se numește paza.
Păzești lucruri (oamenii)
Pentru a nu fi furata /furați.
Ma refer ca dacă cineva vine la furat /bătut tu trebuie sa aperi.
Complet gresit. Daca vine cineva la furat, il vede acolo si nu o mai face. Daca o vede si incepe sa faca ceva, el trebuie sa sune la 112, nu sa o faca pe Rambo.
Si daca e paznic, cu arma... sa i-o spui lu' Mutu ca i-au pus arma in mana doar d'aia
si daca e paznic, d'ala care ia banii de la magazin, sau baga bani in bancomate (si care au arma)
si daca pazeste ceva, unde cei care vin sa fure intai ii dau una in cap ca sa nu sune la 112
deci
vrei sa spui cu mana pe inima ca meseria de paznic nu numai ca nu e periculoasa, dar nici nu poate fi periculoasa?
Uita-te cum fac uz de arma politistii ca de multe ori prefera un topor in cap. Acum gindeste-te cum ar iesi treaba daca un paznic de-asta ar impusca vreun idiot.
Man, nu am zis ca i se pune o arma in brate oricui, insa cand e vorba de chestii cu adevarat "high profile", paznici cu arme exista si in tara asta
iar eu am vazut cu ochisorii mei mici si porcini, de mai multe ori, doi oameni inarmati, intr-o uniforma care NU era de politie (si aveau scris ceva de gen "cash4nustiuce") si care luau banii cash de la casa de la magazin, sau realimentau bancomate, aia sunt echivalentul la paznici, ca sunt pusi sa pazeasca banii aia, si daca au arme si pun mana pe bani, e foarte clar ca nu sunt primul idiot care ar abuza doar de placere si ar fugii cu banii sau ar impusca pe cineva
Nu am zis ca nu exista, doar ca legislatia face sa fie foarte nasol pentru cazurile cand chiar fac uz de ea si se lasa cu idiotul care era fara arma de foc, de cele mai multe ori, mort.
Da, cu asta sunt prefect de acord
mai ales ca, cica, in curand vor sa faca o lege ca oricine nu are o condamnare penala definitiva (sau ceva asemanator nu mai stiu exact formularea) sa poata sa isi cumpere arma pe care sa o tina acasa, sa nu mai fie obligatoriu sa si-o tina incuiata si sa poata avea 100 de gloante (nu 50 ca pana acum), insa am ipresia ca legea asta are de-a face cu rusii, care sunt la o aruncatura de bat
Sa fim seriosi! Asta e ca sa aiba ei scuza cand o sa dea lumea peste ei in casa. Tu crezi ca lupti tu ca civil cu militari antrenati cu o petarda de pistol?
Habar n-am, deja asta e discutie filozofica, presupun ca se gandesc, ca, daca la americani merge, de ce nu ar merge si la noi
Vezi tu, asta e buba. Astia nu se gindesc la noi. Se gindesc doar la ei. Cine crezi ca isi va permite arme de foc, daca s-ar da liber la cumparare? Citi romani pot scoate asa, o mie de euro ca sa se simta chipurile mai in siguranta? Exact, tot hotii - cu foarte putine exceptii.
anonim_4396 întreabă:
Joker3134 întreabă:
AlexMaftei2001 întreabă: