anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

E posibil sa fiu insarcinata daca am facut dragoste neprotejat?

Răspuns Câştigător
Anna
| Anna a răspuns:

Ai toate sansele sa ramai insarcinata in cazul asta.

15 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

E posibil, chiar probabil sa fii insarcinata, asa cum e probabil sa ai o boala cu transmitere sexuala, gen sifilis, blenoragie, SIDA. Tu cum crezi ca se fac copiii? Exact asa: sex neprotejat. Conteaza mult in ce zi a ciclului menstrual ai avut contact sexual neprotejat. Riscurile cele mai mi sunt in primele 5-6 zile si ultimele 5-6 zile ale ciclului.

Bula
| Bula a răspuns:

Daca ai facut doar dragoste (fara sex), atunci nu e posibil sa fii ramasa insarcinata.

carla
| carla a răspuns:

Citeste cu atentie ce ti-au scris toti, Brigaela ti-a dat un sfat avizat, fiind medic. Dar eu am o intrebare, voi chiar nu va ganditi la sanate si la consecinte cand faceti sex neprotejat? Oricum, daca ti se pare ca e ceva in neregula, fa un test de sarcina si apoi la un medic ginecolog pentru un consult. Data viitoare foloseste prezervativul.

| nicky a răspuns:

Da e foarte posibil sa ramai insarcinata daca ai facut sex neprotejat cum tot asa e posibil sa iei si o boala.

| LittleZyzy a răspuns:

Bineinteles ca este posibil...doar asa apar copiii, nu? straight face

| mariazet45 a răspuns:

Am inceput sa caut intrebari in alte categorii decat dragoste si sex pentru a nu mai vedea intrebari de genu asta, daca am facut sex pot fi gravida, daca ai facut sex neprotejat poti fi bolnava de sida sau sculament sau etc? De ce nu intrebi asa, inconstientelor astfel de momente va pot costa si va pot compromite tot viitoru, ganditi -va de doua ori inainte de a face asa ceva, iti mai dadea si anonimu ala sfaturi ca face sex de fiecare data nerpotejat, pana intr-o zi si apoi te mai linistesti

| JayLeno a răspuns:

DA...sansele sunt de 99% straight face

| beba a răspuns:

Nu ai cum sa ramai insarcinata, asta se intampla numai daca folosesti pastile sau prezervativhee hee

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da este foarte posibil, poate fi posibil chiar daca nu ai facut in perioada de ovulatie, e foarte posibil sa fii contactat si o boala. foloseste prezervativ, in cazul ca esti casatorita sau ai o relatie stabila foloseste si alte metode de contraceptie cu recomandarea ginecologului.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Si nu numai, te poti pricopsi si cu diverse boli din pacate. De ce nu te protejezi?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

E posibil sa nu fi ramas insarcinata daca nu a ejaculat in tine.eu de exemplu tot timpul fac neprotejat si niciodata nu am ramas insarcinata. dar problema este sa nu fi luat ceva boala de la acel baiat.in rest totul ok... dar incearca sa te protejezi de acum in colo.numai bine iti doresc. ceau

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da, este posibil sa fii insarcinata, dar la fel e posibil sa nu fii insarcinata, cel mai bine ar fi sa-ti faci un test de sarcina... oricum nu te panica...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Depinde daca a facut in tine

| mirunyca a răspuns:

Da

| meme1990 a răspuns:

Da