Asta e clar, poate omul a vrut sa afle altceva, si oricum grasimile saturate sunt bune in cantitati mici.
Da, cum sa nu, spus de nimeni niciodată.
Refuz să răspund clar dacă un aliment este sănătos sau nu. Nociv, toxic clar este băutura ce conține alcool.
Chiar daca, matale vrei sa spui ca nu consumi alcool la ocazii?
Sucurile nu sunt nocive?
E parerea mea, n-am o alimentatie stricta, singurul pe care il consum cam des e alcoolul, in rest la mancare stau ok, nu consum procesat, nu mananc dulciuri din comert, nu beau suc. Zici tu ca daca mai mananc gras cand si cand e atat de nociv? Eu cred ca alcoolul e mai nociv, oricum, am reusit sa beau mai rar
In general, nu prea e. Dar daca tu consumi o lingura de unt de cacao pe saptamana, nu e nicio problema.
Nu recomand sa cumperi produse care contin unt de cacao, nu specifica gramajul ci doar cat la suta ceea ce e irelevant. Cumpara cacao si gata. Dar si ala are doi corectori de aciditate, eu am luat ca beau cacao in loc de cafea, pe pachetul meu scrie unt de cacao minim 20%...nu stiu ce inseamna asta exact.
E sanatos in doze mici normale, lingoul de unt de cacao are un pret justificat nu ca fornetti love omega 3.
Antonia23K întreabă: