anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

E vorba de o garantie la unitatea de la flanco, am luato in decembrie in rate (garantie 24 luni) si am achitat in Ianuarie tot pretu pcu-lui, intrebarea e mai am garantie? si in ce termeni trebuie sa ma incadrez(in ce conditi imi repara pcu-l daca e strica, adica ma refer la soc de curent, lovire, ars)...

Răspuns Câştigător
| Homye18 a răspuns:

Salut, pai in primul rand garantia este pe produs si nu pe durata contractului de rate. Adica daca tu ai ai terminat de plata mai devreme pc-ul, garantia ta se pastreaza 2 ani de la data de achizitionare a produsului. Totodata din cate stiu eu, in primul ca sa beneficiezi de garantie trebuie sa nu dezlipesti sigiliul de pe carcasa unitatii centrale. Deasemenea de exemplu daca sa zicem (Doamne fereste) ti se arde sursa calculatorului de la o fluctuatie de curent este posibil ca acest lucru sa nu faca obiectul garantiei. Sunt sigur ca poti gasi conditiile in care se aplica sau nu garantia in Certificatul de Garantie al pc-ului respectiv.

3 răspunsuri:
| prye a răspuns:

Garantia dureaza 24luni=2ani de la cumpararea produsului(in cazul tau) insa NU iti recomand sa duci pcu la reparat pentru ca multi au luat teapa...iau dus pcu cu piese bune in el si aia i-au inlocuit piesele cu cele mai proaste

| Str8_8407 a răspuns:

Bineinteles ca mai ai garantie. Informatii despre acordarea garantiei gasesti pe spatele certificatului primit de la ei.In mare conditile sunt: sa nu fie lovit, daca are sigilii sa fie intacte.

| gabizztumaxim a răspuns:

Ma fi antena, garantia o ai pana trec tote cele 24 de luni.Ei sunt obligati sa til repare daca are loc un soc de curent sau daca arde ceva din el.Da daca il lovesti nu-ti sau versi ceva pe el si se strica atunci trebuie sa repari pc-ul pe bani tai. Sper ca ti-am fost de foloshappy