Nu achit facturile decat cu aplicatia BT Pay, cu cardul.
Și de pe site de la ei nu plătești tot cu cardul?
Tot cu cardul achit...Dar nu o sa fie cu aplicatia BTPay.Am un beneficiu aici.
Raspunsul tau nu are valoare pentru mine.
Sa mergeti la sediul Engy cu buletinul si sa va faceti cont la ei cu adresa dv de email si sa va activeze ei contul
Multumesc de raspuns.O zi placuta!
O zi frumoasa si mult succes
Mi-am instalat aplicatia ENGIE pe telefon.Multumesc.
Multumesc,ai un raspuns de la mine.
Cu mare drag, Eu nu am patit sa nu primesc facurile in PDF. Dar sigur se vede in contul online de la furnizor aceasta suma sau as primi factura in plic. Deci daca cunosc suma pot sa o achit. Cea de a doua varianta in care sa zicem nu as cunoaste aceasta suma este sa fac o plata anticipata cu o suma apropiata de ceea pe care ma astept sa fie pe factura.
Mi-au trimis facturile si le am descarcat in PDF.
Perfect. Inseamna ca s-a rezolvat.
Dacă Engie a emis facturile de gaz și energie, dar nu le puteți încărca în format PDF pentru a le trimite pe e-mail și a plăti cu BTPay, există mai multe opțiuni pe care le puteți lua în considerare:
Puteți solicita ca factura să vă fie trimisă prin poștă.
Puteți să vă accesați contul pe site-ul Engie și să verificați dacă puteți descărca și imprima facturile de acolo.
Puteți contacta serviciul pentru clienți Engie și să întrebați dacă există vreo altă modalitate de a primi facturile electronic.
Puteți plăti factura la o sucursală Engie
Puteți întreba dacă aveți vreo posibilitate de a plăti într-o rețea comercială autorizată sau o altă formă de plată care nu necesită utilizarea BTPay.
În orice caz, este important să contactați serviciul pentru clienți Engie pentru informații detaliate despre opțiunile disponibile și pentru a vă asigura că factura dumneavoastră este plătită la timp.
S a rezolvat.Am achitat deja facturile.Multumesc O seara excelenta!
Am achitatat-o cu sprijinul celor de la BT, platind cu cardul si aplicatia BTPay.Multumesc pentru informatiile date.
In cazul acesta, trebuie sa contactati compania Engie pentru a vedea daca ofera optiunea de a trimite facturile pe email si de a le achita prin BTPay. Daca aceasta optiune este disponibila, atunci veti primi instructiuni despre cum sa procedati pentru a le achita cu cardul. Daca aceasta optiune nu este disponibila, atunci veti trebui sa achitati facturile prin alte metode, cum ar fi transferul bancar sau plata prin posta.
Am primit copia facturilor pe email, acum s au putut incarca in PDF.Multumrsc tuturor pentru sprijin.
Am achitatat-o cu sprijinul celor de la BT, platind cu cardul si aplicatia BTPay.Multumesc pentru informatiile date., iar acest utilizator sa nu mai fie impertiment cu persoanele necunoscute.(| DemonLord a răspuns (pentru Numauita):
Nu te-am injurat, stai linistit), mai scrie si incorect=linistita, domnule.