Cu epilatorul. doare cel mai tare, dar o luna de zile, chiar mai mult nu ai deloc par pe picioare, sau unde te faci cu el. este foarte bun, chiar daca trebuie sa induri putina durere:-s
cu ceara nu m`am facut niciodata, nu iti pot zice nimic de ea. eu doar epilatorul il folosesc
Eu ma epilez numai cu epilatorul si sunt foarte multumita, ma tine mult.Acum depinde daca esti o persoana care suporta un pic durerea caci cu ambele doare pik.Eu iti recomand epilatorul! Bafta!
Eu iti spun ca mai bine este sa te epilezi cu ceara pentru ca nu doare asa tare si parul o sa creasca foarte greu. Succes.
Draga mea, ideal este epilatul cu ceară, dar e bine să ai un epilator în casă. Eu de regulă mă epilez cu epilatorul, dar o dată sau de două ori merg la cosmetica unde mă epilează cu ceară. Ca să nu te doară epilează-te când ești odihnită.
O seară cu zâmbet să ai!
Eu m-am epilat cu ceara si in 3 saptamani mi-a crescut de parca nici nu m-am epilat.NUAM INCERCAT PANA ACUM CU EPILATORUL, dar am vazut la mama mea ca ei ii creste mai greu cand se face cu epilatorul.Doare ceva da crede-ma ca nu e o durere asa de insuportabila.Eu am facut o extractie de cosuri si m-a durut asa de tare...In principiul meu nu o sa doara mai rau decat o extractie. SUCCES!