| chocolate3755 a întrebat:

Epilarea cu ceara sau cu epilatorul? am firul de par foarte subtire pe picioare si abia vara aceasta voi incepe sa ma epilez. ce-mi recomandati?

7 răspunsuri:
| EsarfaRozZ a răspuns:

Cu epilatorul. doare cel mai tare, dar o luna de zile, chiar mai mult nu ai deloc par pe picioare, sau unde te faci cu el. este foarte bun, chiar daca trebuie sa induri putina durere:-s

cu ceara nu m`am facut niciodata, nu iti pot zice nimic de ea. eu doar epilatorul il folosesctongue

| AnDr3D33aLoV3 a răspuns:

Eu ma epilez numai cu epilatorul si sunt foarte multumita, ma tine mult.Acum depinde daca esti o persoana care suporta un pic durerea caci cu ambele doare pik.Eu iti recomand epilatorul! Bafta!

| Lacoste a răspuns:

Epilatorul.

| NikoIsDirectioner a răspuns:

Nu te epila!

| 発行機関月は地獄に行く a răspuns:

Eu iti spun ca mai bine este sa te epilezi cu ceara pentru ca nu doare asa tare si parul o sa creasca foarte greu. Succes.

IMPERIA
| IMPERIA a răspuns:

Draga mea, ideal este epilatul cu ceară, dar e bine să ai un epilator în casă. Eu de regulă mă epilez cu epilatorul, dar o dată sau de două ori merg la cosmetica unde mă epilează cu ceară. Ca să nu te doară epilează-te când ești odihnită.
O seară cu zâmbet să ai!

| AlaBala_2408 a răspuns:

Eu m-am epilat cu ceara si in 3 saptamani mi-a crescut de parca nici nu m-am epilat.NUAM INCERCAT PANA ACUM CU EPILATORUL, dar am vazut la mama mea ca ei ii creste mai greu cand se face cu epilatorul.Doare ceva da crede-ma ca nu e o durere asa de insuportabila.Eu am facut o extractie de cosuri si m-a durut asa de tare...In principiul meu nu o sa doara mai rau decat o extractielaughing. SUCCES!