| Florazul15 a întrebat:

Eram pe Bestjobs și din greșeală am apăsat pe opțiunea Adaugă job și cred că mi s-a creat un cont de angajator. Cum îl pot șterge?

1 răspuns:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Nu este nimic grav, daca ei iti trimit mesaje poti sa le spui ca a fost o eroare din calculator si iti dezactiveaza ei.

| Florazul15 explică (pentru CristiDinBucuresti):

Mi-a apărut la notificări că s-a creat o alertă, asta după ce am apăsat din greșeală pe opțiunea Adaugă job și habar nu am ce s-a întâmplat

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru Florazul15):

Le poti spune si lor acelasi lucru ai apasat din greseala si sa rezolve ei situatia sa dezactiveze ei alerta.

Da dar nu știu cum să îi contactez

Acum când m-am uitat la notificări nu mai apare acea alertă

Intrii in contul tau de pe Bestjobs ca daca nu aveai cont nu puteai adăuga job, si la sectiunea contact le trimiti mesaj si vezi ce iti vor spune ei.

Probabil o fi fost ștearsa de ei alerta, oricu tu urmareste si maine sa vezi daca intr-adevar sa dezactivat si cand te uiti pe Bestjobs data viitoare fi atentă pe ce apesi ca te "trezesti" cu belele.

Pai cu ce belele? Adică am apăsat din greșeală

Daca era vorba de alte sit euri de exemplu de haine apasai din greseala pe cumpără si greu mai anulai comanda ca iti venea acasa curierul, la asta mă refer.

Aa înțeleg

Mulțumesc mult

| darrio2007 a răspuns (pentru Florazul15):

Nu-i contactezi.