Mayasule, de pe care dintre conturi umpli de stupizi pe toti cei care indraznesc sa aiba alta parere decat a ta?
Cred ca, daca-mi dau un pic silinta, le gasesc pe toate. Unul l-am gasit deja.
Tu la pranz, dimineata si seara, mananci francmasoni pe paine? Tu vorbesti 5 vorbe, dintre care 3, spui "francmasoni"?
"Totul in viata se plateste, o platesti pana si-n ceasul al 13-lea." asa ca inceteaza cu toate aberatiile astea.
Sunt constient tot timpul ca exista o forta care ne comanda ce sa facem, ce sa mancam, ce sa imbracam, etc. O sa devenim toti niste roboti!
nu, si nu sunt nici acum. mi-am pierdut 7:27 minute din viata mea, uitandu-ma la cel mai prost videoclip vazut vreodata pe yotube si aberant(in afara de video-urile cu manelisti).
De la inceput se anunta a fi un video de foarte prost gust. Prima chestie pe care o citesti si e singura care o voi comenta este:" Traiesti intr-un vis. Toata viata ta a fost nimic, doar o minciuna inventata special de guvernul tau internationalist."
Zau? Mayasule, trebuie sa fii un om tare frustrat si trist incat sa crezi ca viata ta a fost un nimic doar ca asa scrie intr-un video pe youtube. Eu, una, nu traiesc intr-un vis, traiesc in realitate, realitatea mea, evident, pentru ca realitatea e destul de relativa. Si nu, viata mea nu a fost un nimic, iar daca a ta a fost asa, regret nespus.
In rest, daca vreti sa ascultati alte aberatii in legatura cu francmasonii astia, uitati-va la acest minunat filmulet. Il recomand cu mare "caldura".
Nu la modul serios, dar putin da! Pentru cei ce nu au vazut pana acum recomand vizionarea documentarelor zetgeist 1 si 2, sunt interesante.
Cu respect!
Xilbaba tu crezi ca esti constienta de tot ceea ce este in jurul tau, dar nu faci decat sa te izolezi intr-o realitate roz. Da, am trait intr-un vis, cum erai tu. Acum nu mai traiesc in acel vis si mi se pare mai frumos sa traiesti in realitate decat in vis. Daca nu ai inteles nici nu este cazul, cand o sa iti bata la usa vaccinul sa nu tipi.