Nu nu e adv... nu are nici o leautura, si oricum de cand zic astia ca vine sfarsitul lumii si nu a mai venut... prin 2000 se zicea ca vine sfarsitul lumii pentru ca se fcaea trecerea de la 1999 la 2000 numar nou.Prin 2001 cand bin laden a atacat turnurile gemene, prin 2008 la fel, in 2009 pe 9 a 9a se zicea ca va fi ultima zi a lumii, cand aia faceau acel proiect cu particulele la fel, se mai zice ca si i 2010 vor fi cutremure valuri de peste 50 de m, in 2013 cica soarele o sa aiba o explzie care o sa ne lase fara curent electric nu stiu cati ani, a si ma mai citit prin ziare ca cica nostradamus prezisese pe 1 noiembrie 2010 al 3lea razboi mondial care se va termina dezastros.
Sfarsitul lumi va veni tot din cauza nastra din cauza poluari si distrugeri stratului de ozon dar nu lumea va sfarsi ci noi oameni
by3by3
Sti ce a spus Iisus despre Sfarsitul Lumii?
"Doamne, cand vom sti ca va veni Sfarsitul?"
Si Iisus a spus:"Asta ve-ti sti la a doua Venire A Mea
Prostii.Nu stiu unde ai auzit, dar sfarsitul lumii vine ori in 2012 ori cand vrea Cel de Sus. Faptul ca la mine in oras la ora 15 era ca la 20 nu dovedeste nimic.
Sfarsitul lumii poate sa fie si acum! numai Dumnezeu stie, nu mai asculta toate prostiile, ca nimeni nu are de unde sa stie cu adevarat cand este.
Noi am invatat la religie ca sfarsitul lumii e atunci cand Iisus coboara pe Pamant.Nu ca se distruge planeta sau chestii de genu. Ultimul semn cand va veni sfarsitul lumii este atunci cand o cruce de 900m o vom vedea pe cer.Atunci doar oamenii dispar: ori in Rai ori in iad. Da eu nu cred in chestii din astea.
Sper ca ti-am fost de folos :*
Sper sa nu vina... oricum nici un om de pe pamant nu are de unde sa stie... sfarsitul lumii nu e anuntat de nimeni de pe pamant
Cum sa crezi asa ceva? Trebuia sa murim in 2000 si 2008 dar uite ca totusi nu s-a intamplat. Stai linistita si numai asculta prostiile alea de pe protv, antena, etc. Astia sunt in stare sa se arunce pe geam pentru a obtine un articol sa atraga atentia oamenilor.
Btw, sfarsitul lumii nu va fi niciodata!
Nu este adevarat nimeni nu stie exact cand vine sfarsitul lumii nu crede in prosti... ar putea veni ori cand dar nu se stie cand nimeni nu stie
bombonica22 întreabă:
stefanst2312 întreabă: