| lulugabi a întrebat:

Este adevarat ca se poate invoca un spirit? Si daca il invoci ce face? Danseaza, canta?

Răspuns Câştigător
| KaterinkaBoy a răspuns:

Depinde ce fel de spirit! De obicei se invoca spirite rele.Astea pot face tot felul de lucruri incredibile.De la ati da raspunsuri la intrebari care te framanta la ati oferii diferite talente, bogatii sau pur si simplu oportunitati.Dar stai, nu te grabii.Pentru toate astea trebuie sa platesti spiritul printr-o ofranda, cel mai probabil una sangeroasa, printr-un favor sau prin vinderea sau inchirierea propriului trup.Se zice ca poti sa-ti vinzi si sufletul dar e fals, poti sa-l inchiriezi fiindca nu iti apartine definitiv.Sufletul e al Domnului si EL decide ce face cu el.Acum pe langa plata care poate fi mai mare decat castigul mai exista si riscul ca dupa ce l-ai invocat demonul sa ramana aici si sa-ti faca viata un iad. Daca nu-ti va face tie viata un iad o va face pe a altora si tu vei fi vinovat.Insa daca invoci spirite sau demoni care vor ramane aici si vor face probleme vei intra in vizorul unor domnii foarte dragutii care probabil or sa te inchida intr-un loc intunecat ca sa nu mai aduci entitati nefaste printre noi. Orice ai vrea sa faci...bafta! P.S.big grinaca iti vinzi corpul mai ai de trait o perioada limitata, maxim 10 ani daca esti tanar.P.S.2big grinomnii aia traguti posibil si sa-ti gaureasca teasta daca faci tampenii prea mari precum sacrificiul uman sau alte din astea.

| zahy a răspuns (pentru KaterinkaBoy):

Stai mai ca incurci. ce zici tu este alta. aceasta procedura este cand chemi diavolu si ceri un serviciu iar prin serviciu pe care iti ofera te intreaba cum sa platesti, de obicei platesti cu viata celui mai apropiat tie, exemplu daca tu iubesti cel mai mult pe mama ta mama ta va muri. si ritualu se face pe malu lacului cu foc si o gramada de plante lumanari asezate, iar diavolu se arata sub forma de foc adica cu jaru de la mene. In fine, Ce intreaba aceasta persoana este cu totu altceva si nu este periculos atata timp cat iti pastrezi calmul pana pleaca spiritu.

| lulugabi explică (pentru KaterinkaBoy):

Nu vreau sa incerc, ar din simpla curiozitatehappy

| alexxa a răspuns (pentru KaterinkaBoy):

Vrea sa cheme fantome bre, nu sa faca un pact cu diavolul

| KaterinkaBoy a răspuns (pentru zahy):

Nu...defapt demonii sunt niste nenorociti da afaceristi.Crede-ma,nu vorbesc ca m-am uitat la Supernatural laughing. Plus Diavolul nu apare la orisicine pentru o viata, are nevoie de omoruri in masa.In schimb demonii cer de obicei cea ce am zis mai sus. Oricum toti sunt urati foc asa ca se poate face confuzie.Plus chestia cu lacul si plantele e ritual vrajitoresc, demonii puternici sau Diavolul raspunde de obicei lacele sataniste!

| KaterinkaBoy a răspuns (pentru alexxa):

Oricum intra in belele daca greseste ceve asa ca..tot una.Si scuze ca te corectez da sunt mai tanar decat par...ma jignesti cu bre-ul ala!laughing

| alexxa a răspuns (pentru KaterinkaBoy):

Iarta-ma,nu asta intentionamlaughing
Folosesc des apelativul "bre" blushing

| KaterinkaBoy a răspuns (pentru alexxa):

Scuze acceptate! Oricum gumeam...chiar daca mi se intampla des sa primesc varste exagerate!laughing

| zahy a răspuns (pentru KaterinkaBoy):

Prin vraja chemi diavolu si ceri ceea ce ai nevoie, spiritismul nu este vraja big grin

| KaterinkaBoy a răspuns (pentru zahy):

Da tot poti sa te pricopsesti cu o belea pa cap.Mai bine suni la informatii decat sa intrebi un spirit! Glumeam...stiu doar ca asta e un fel de joaca metaforica cu focul si exista consecinte urate!

| Dnb_Nero_1996 a răspuns (pentru zahy):

Salut! Eu sunt interesat sa invoc un spirit thinking spuneai ceva de o incantatie, care ar fi asta? O incantatie stiu si eu "Es tu ex tu mera corpore ex mi" dar nu am incercat-o pana acum ca n-am avut cine. Daca stii mai multe incantatii te rog sa mi le dai si mie

| Laque01 a răspuns (pentru KaterinkaBoy):

Aa deci / salut nu o sa imi dau varsta mea reala aici nu o sa dau nici un detaliu despre viata mea si absolut nimic am abordat aceasta tema inca de cand eram copil si am o mica intrebare pentru ca te vad un om foarte deschis la minte si foarte documentat pe aceasta tema.Eu am ochii verzi si mai de mult aveam.nu.de fapt vedeam multe umbre in relief noaptea pe langa garduri cladiri etc care aveau in dreptul unde ar fi trebuit sa fie ochii o stralucire neagra, o perioada cand ma apropiam de aceste ''umbre''' puteam auzi niste voci care imi spuneau ''pleaca ...nu te vrem''. daca ai putea sa imi explici app o femeie mai batrana mi-a zis o data ca am ochi de demon si sa am grija la ce ma uit si ce ascult dupa la 1 an au inceput sa se intample am 5 luni de cand nu am mai vazut si auzit nimic ce este asta sunt ''umbrele'' acestea demoni? sau spirite inlantuite pe pamant din cauza ca ele nu au plecat spre lumina... spirite care se ataseaza? poltergeist? te rog ajuta-ma

52 răspunsuri:
| AikkoxD a răspuns:

Stai tu la 12 noaptea în faţa oglinzii şi bagă aia cu Bloody Mary. Ce să păţeşti, doar o să-ţi uzi pantalonii.

| Preda_Iulian_1998 a răspuns (pentru AikkoxD):

O sa fac asta pe 11.05. 2014 intr-o padure unde am gasit un bordei parasit, are grilaj de fier la usa, 3 lacate si in loc de geam, are oglinda.Mai intai rostesc Blody Mary de 3 ori apoi sparg lacatele si intru... sad

| AikkoxD a răspuns (pentru Preda_Iulian_1998):

Ştii că habar n-aveam ce răspuns am dat şi am stat să caut să văd, nu?

| Dumnezău a răspuns:

Indubitabil.Iata,tocmai eu sunt un spirit si convetuiesc cu voi in aceasta comuniune.Invoca-ma,sa vin la tine acasa, si sa iti dau doua pedale dupa cap, sa te mai trezesti la realitate, kindere.Vezi sa nu ma invoci prea tare, ca daca faci asa, am sa vin la noapte, cu termen intarziat, sa te violez anal.

| zahy a răspuns (pentru Dumnezău):

Prin raspunsul tau ai incalcat una din porunci.Si spune-mi daca esti asa credincios. De ce crezi in dumenezeu? Daca imi raspunzi concret te salut si tot respectu.

| alinutzaap a răspuns:

Te mananca!

| RatWithBoobs a răspuns:

Uai,daca Dumnezeu exista, normal ca si satan exista. eu fiind ateista, nu cred in nimic, dar niste prietene de ale mele au facut "invocari" si una dintre ele a fost dusa la biserica pentru exorcizare.Sa stii ca sunt cazuri reale in care spiritele ne posedalaughing.

| zahy a răspuns (pentru RatWithBoobs):

Pai daca invoca spirite fara sa stie cum se procedeaza, inainte trebuie sa studiezi sa stii ceea ce nu trebuie sa faci. Si ceea ce vorbesti trebuie facut cu cap. Daca nu iti da permisiunea spiritu sa discuti cu alte persoane despre ceea ce ai facut, Normal ca patesti lucruri necurate. Trebuie sa studiezi, Trebuie sa faci totul ca la carte. Uite un caz in lcu unei vedete a venit diavolu sa cerut numerele la lot. el a raspuns ca le stie, dupa care sa cerut sa se dezvaluie si el a zis ca vrea ceva in schimb, a fost intrebat ce vrea, iar acesta a zis ca vrea sufletu lui, a intrebat cu ce il ajuta daca castiga si moare, deavolu a zis ca ii ajuta pe restul de la masa. A fost intrebat daca in cheama cu adevarat diavol si a raspuns ca nu, a fost intrebat cum in cheama, a zis numele, a fost rugat sa plece timp de 4 ore a refuzat sa plece, deja persoanele erau speriate insetate etc. Dupa 3 zile una din persoane a zis numele real la diavol mamei iei, atuncia s-a auzit langa masa o bubuitura foarte puternica in perete, dupa 4, 5 cand au dat faianta jos era o urma de pumb in perete. Deci nu trebuie sa zici la nimeni ceea ce faci.

| RatWithBoobs a răspuns (pentru zahy):

Mda,draguta povestioara thinking

| alexxa a răspuns:

Nu stiu formula dar daca o invoci nu canta si nu danseaza, doar vorbeste cu tinelaughing
Daca vrei sa dai petrecere cu ea exista asa zise "vraji" care iti permit sa o controlezi happy

| zahy a răspuns:

Se zice ca se poate. iti trebuie un pahar transparent gol, pe o cola mare alba se scrie alfabetul la o distanta de 3 cm intre litere se scrie cifre de la 1 la 0, jos se scrie adevarat, da, poate, nu, fals. se zice ca daca chemi spiritul nu este nimica rau doar daca a ajuns in rai. Daca a ajuns in iad se zice ca inloc de acel spirit poate veni diavolu. pentru a inlatura spiritu ( diavolu ) trebuie sa ii pui intrebarea vrei sa pleci. iar daca paharu care este pus cu gura injos nu se muta singur pe da atunci nu ai voie sa te ridici de jos pana nu il convingi sa plece. Daca te ridici de la masa fara sa plece spiritu atunci se zice ca te bantuie, La fel esti bantuit daca chemi oameni care inca nu au trecut de cele 40 de porti parca se cheama, adica dupa ce moare trebuie sa astepti 1 an sa fi sigur. pentru ca daca chemi un spirit care nu trece de cele 40 porti se zice ca o ia de la capat si drept pedeapsa de va bantui, sa chemi un pirit se zice ca nu vei reusit de unu singur. ( este un fragment in biblie ) nu mai stiu cum era dar zicea ceva de genu. daca te chinui de unu singur nu vei reusi, daca se mai alatura careva vei reusi. aceasta chemare se face minim in 3 persoane. Daca nu cred toate persoanele ca se poate chema spiritu daca se indoiesc de reusita atunci nu veti reusi sa chemati. Atentie mare daca faci asa ceva, sa nu te ridici de la masa de jos unde chemati spiritu pentru ca atuncia se intrerupe chemarea si spiritu nu se mai poate intoarce. De asemenea nu chemati spirite care nu le cunoasteti pentru ca poate veni diavolu, La inceput puneti intrebari personale pentru a vedea daca raspunsurile spiritului sunt bune si nu este altcineva. incercati sa puneti intrebari cu raspuns Da NU poate adevarat. Pentru ca de multe ori nu raspunde la intrebari lungi. ceao\ciao

| Gsix a răspuns (pentru zahy):

Salut! Vad ca stii foarte multe ai incercat sa faci asa ceva vreodata? Contacteaza-ma, doresc sa stiu mai multe!

| yumi8980 a răspuns (pentru zahy):

Eu am incercat sa invoc un spirit impreuna cu 6 persoane, nici nu cunosteam spiritul asata a fost acum 5 ani si nici acum nu am scapat de el

| Mihai_Vlad_1998 a răspuns (pentru zahy):

Zahy cea ce ai zis tu aici (nu stiu cum sa va spun). Tabla ouija este folosita pentru a vorbi cu spiritele.Aia cu paharu e folosita de romani care nu pot face rost de o tabla ouija ea se gaseste in alte tari si e greu de gasit.Eu am vb cu cineva din SUA care e prieten cu varu meu si a zis ca fetita lui si-a cumparat o tablita dintrasta de la un magazin de jucarii.Aceasta tabla se geseste mai ales in magazinele de jucarii din Amarica.A ajuns acasa iar fetita in varsta de 5 ani s-a dus in camera la ea sa se joace cu tabla.Cand s-a dus sa o cheme la masa fetita era intr-un colt, plangea si a zis ca un om a speriato.A doua zi toate jucariile erau imprasitiate in toata casa.Eu zic ca fetita s-a jucat cu tablita si a chemat un spirit (se zice ca tabla este un portal prin care demonii si spiritele pot intra in lumea noastra) si a ramas blocat intre cele 2 lumi.Sau nu a mai vrut sa plece.Au chemat preotu sa sfinteasca casa dar degeaba in fiecare zi se intampla lucruri stranii. Aveti grija ca e periculos cu ritualul asta.Si il poti face si singur fiindca e mult mai linistitor, e adevarat ca daca sunt mai multi e mai multa energie dar daca faci niste ritualui poti avea energia a 20 de persoane.Trebuie doar sa respecti ca la carte ritualul daca nu s-ar putea sa fi posedat tu sau cineva drag. Aveti grija.

| zahy a răspuns (pentru Mihai_Vlad_1998):

Acea tablita deschide astralu odata deschis pot intra spirite si demoni. in astralu fiecarui om deja esita spirite care ne indruma dar odata deschis pot patrunde si demoni. un preot trebuie sa cunoasca situatia si sa stie sa goneasca demoni si sa inchida poarta astrala. E cam greu sa faci asta daca nu ai experienta. preoti reusesc sa goneasca demoni dar ei se pot reintoarce pentru ca astralu e deschis. si trebuie inchis. sa poti comunica cu spirite trebuie sa deschizi neaparat astralu. sau poti vorbi fara sa fie deschis cu spiritele care te indruma in viata. comunicarea cu spirite e normala noi suntem anormali si nu am fost invatati cum sa utilizam aceasta putere care iti aduce itelepciune. daca lumea ar invata la religie cum sa deschizi cum sa inchizi si cum sa te aperi am fi o lume foarte evoluata dar asta nu se doreste. Cei din atlantida din asta erau mult mai evoluati decat noi ca pe acele vreumuri se cunoasteau aceste lucruri. NU ESTE DELOC PERICULOS COMUNICAREA CU DEMONI, DACA II FACI SA PLECE SI INCHIZI POARTA ASTRALA.

| 3rdWW a răspuns:

Normal că e adevărat. Tot ce citești pe internet e adevărat.

| zahy a răspuns (pentru 3rdWW):

Nu vorbi fara sa stii. Inainte incearca dupa care comenteaza. Si cu siguranta nu vei gasi formula de chemare pe internet asa ca ceao

| 3rdWW a răspuns (pentru zahy):

Mă faci să râd.

Studiaza, dupa care cauta pe site'uri persoane cu care sa faci sedinte, te va soca adevarul

Uite am gasit in 2009 pe TPU uite si pe acest link :
http://www.tpu.ro/......c-spirite/

| Bris a răspuns:

Nu.Nu stiulaughing

| LastNight1324235436 a răspuns:

Da.Tre sa gasesti lampa lu' Aladin si sa o freci pana apare spiritu'. Danseaza, canta, se joaca, iti face temele(iti zic eu, e foarte util).Asa ca vezi cum faci ca sa gasesti lampa

| MariusMarius96 a răspuns:

Hmm,da este adevarat, dar mai multe nu iti pot dezvalui pentru. ca la cum suna intrebarea esti flacau, se numeste materie astrala, si sunete biruale....etc

| zahy a răspuns (pentru MariusMarius96):

Nu ma intereseaza pentru ca cunos. am o intrebare ca zici de dezvalui sti formula de chemare? Ai chemat vreodata?

| lulugabi explică (pentru MariusMarius96):

Nici nu vreau sa stiuhappy

| mirela112 a răspuns (pentru lulugabi):

Nu cred ca tu ai vrut sa faci spiritism. in plus nu cred ca are rost sa iti rist viata. doar daca esti un nebun care vrea neaparat sa moara. eu tiesi spune sa nu incerci sa faci asta... straight face

| lulugabi explică (pentru mirela112):

Nu as invoca asa cevarolling on the floor))) intrebam si eu... asa...

| Filip12345 a răspuns:

Salut stiu si eu ceva de spirite si invocarea lor da nu va pot lamuri pe toti in acest comentariu contactati-ma pe skype filip.profir1

| CocoCosmin97 a răspuns:

Există practic două căi prin care poţi chema o entitate şi a lucra cu energia: "evocarea" şi "invocarea". Evocarea spirituală presupune chemarea unei entităţi, fie ea Demon, spirit, persoană decedată sau elemental, aceasta apărând înafara trupului operatorului/magului. Când lucrăm cu energia, aceasta este mereu în afara operatorului şi niciodată în corpul acestuia. Prin evocare, nu există nicio legătură sau conexiune directă.

Invocarea presupune aducerea spiritului în tine însuţi. Entitatea intră în corpul operatorului. Un exemplu este invocarea unui Demon, iar acesta vorbeşte prin operator, folosndu-i vocea pentru a comunica. Când acest lucru se întâmplă, adesea vocea acestuia se poate schimba, devenind mai profundă, mai răguşită, sau diferită în vreun fel. De multe ori, pe durata sesiunii, mediumul este capabil de a crea o substanţă numită "ectoplasmă", pentru a pune la dispoziţia spiritului chemat o substanţă în care să se manifeste vizibil. Aceasta din urmă este şi ea o formă a invocării, deoarece se crează o conexiune între spirit şi medium.

Există multe entităţi. Un lucru pe care l-am învăţat cu privire la Demonii lui Satan, când ei intră în noi, este că aceştia niciodată şi sub nici o formă, nu ne vătămează. Suntem întotdeauna complet conştienţi. Când aceştia vorbesc prin noi, suntem mereu conştienţi de ceea ce spun şi arare ori este vreodată ceva forţat. Nu se întâmplă ca cineva sa aibă parte de pierderi de memorie sau de conştinţă şi nici respiraţii convulsive, cum se întâmplă în cazul celor care invocă fiinţe "îngereşti". Îngerii adesea se dau drept Demoni. Există entităţi care NU sunt ale lui Satan iar când sunt invocate (de regulă aceştia sunt ingeri sau spirite asociate acestora), acestea preiau controlul asupra persoanei care le-a invocat, vătămând-o, iar persoana nu-şi va mai aminti ce s-a întâmplat. De multe ori aceştia experimentează pierderi ale memoriei, urmat de o încetineală în tot ceea ce fac după aceea.

Satan este aducătorul cunoştinţei. Nu are nici un motiv să facă pe cineva să uite anumite lucruri sau să aibă goluri în memorie, cu scopul de a ascunde ceva. Oamenii care se joacă cu îngerii sau cu alte entităţi astrale cu care nu sunt familiari, pot întâmpina aceste probleme, iar apoi, desigur, mânaţi de ignoranţă şi prostie, dau vina pe "Diavol".

Unii Demoni vin şi vor să se joace. Odată, în timp ce mă aflam la servici, un coleg mi-a arătat o poză cu prietena lui. Am simţit că un Demon a intrat în mine şi mi-a zis "dă-i drumul". Am început să îi citesc pentru iubita sa. Colegul a fost uimit de acurateţea mea. Bineînţeles, acesta a fost Demonul care a vorbit prin mine.

Cea mai mare parte din cărţile despre vrăji şi magie disponibile azi, datorită lipsei de cunoştinţe (cunoştinţele spirituale şi magice au fost distruse de biserica creştină), nu numai că oferă informaţii greşite, dar care pot fi şi foarte periculoase, în special în cazul lucrărilor de magie neagră, unde se foloseşte energia morţii şi alte energii distructive.

Este o mare diferenţă între evocare şi invocare. Atunci când invocăm energie sau spirite, creăm o legătură între noi şi spirit/energie. Evident, dacă cineva foloseşte energie moartă sau distructivă, rezultatele pot fi foarte periculoase. Invocarea de asemenea include acumularea de enegie şi descărcarea ei prin aură şi/sau chakre. Acest lucru crează o legătură cu victima.

Cele mai multe lucrări de magie neagră, care sfârşesc rău, se datorează erorilor magului. Mai sunt şi alte motive pentru care o lucrare de magie neagră să nu aibă succes, spre exemplu, victima împotriva căreia se face lucrarea, are o aură suficient de puternică pentru a devia energia negativă; un alt motiv: victima se află sub o puternică protecţie spirituală (dacă cineva se află sub protecţia lui Satan, nimic nu îl poate atinge). De asemenea, o sincronizare proastă a lucrării, poate fi un motiv pentru care aceasta să nu fie puternică. Mai sunt şi alte motive, însă cele enumerate mai sus sunt cele mai comune.

Chiar şi magia albă, unde este vizată vindecarea, poate crea probleme magului care invocă energia înainte de a o aplica. De fiecare dată când energia este invocată, se stabileşte o legătură puternică. Bineînţeles că nimeni, care îşi are toate minţile în cap, nu ar vrea să se lege de o boală...
Dacă magul lucrează pentru bani, putere personală sau alte aplicaţii pozitive ale energiei, atunci invocarea este de dorit. Acest lucru se aplică şi în cazul vrăjilor de dragoste sau pofte.

Trebuie să cunoaştem diferenţa, atunci când facem o vrajă, deoarece ignoranţa şi aplicarea necorespunzătoare a celor explicate mai sus, pot face o vrajă să aiba efecte inverse sau alte rezultate nedorite.

Spre exemplu - invocarea energiei negre: magul avansat ar trebui să fie familiar cu această energie. Energia moartă este predominantă în morminte, cimitire, locurile în care s-au purtat războaie sau în care au avut loc masacre şi alte locuri ale morţii. Energia este gri, sumbră şi depresivă. Magul ar trebui să intre într-o transă, să se înconjoare cu energia, *FĂRĂ A O LUA ÎN CORPUL LUI*. Apoi, folosindu-şi voinţă şi vizualizualizarea, ar trebui să o direcţioneze într-o sferă (sau orice altă formă). Energia ar trebui condensată din ce în ce mai mult în sfera (sau forma aleasă) puternică. După aceea, forma energetică poate fi contractată sau expandată, după cum doreşte magul ca ea să fie livrată victimei. Dacă este trimisă în chakrele victimei, atunci energia ar trebui să fie bine compactată şi explodată sau expandată, după ce aceasta intră în corpul victimei. Dacă energia este lipiă de aură, ar trebui expandată până aceasta cuprinde/înveleşte întreaga aură a victimei.
Diverse variaţii pot fi folosite, conform cu preferinţele individuale

| AndreyNow a răspuns:

Salut. Pentru a chema un spirit, demon, entitate, zeu. Nici nu sti cu ce te joci copile, nu rade ca e posibil sa plangi la gata. Dar daca ai citi si tu, sau mai intai asigurate ca sti sa citesti. Documenteaza-te si vei realiza ca religia e ca o ceata ce orbeste omul pentru al opri sa priveasca adevarul. Ceea ce a spus KaterinkaBoy este o tampenie si sper sa aiba placerea sa intalneasca un demon ca dupa sa isi inghita cuvintele ei false. Toti vorbesc dar nimeni nu a vazut un demon sau mai ales pe Satan, daca era asa rau satan si demonii lui atunci pamantul era deja mistuit de haos dar este uimitor ca tehnologia este caracterizata de asa zisa Biblie ca fiind o unealta a lui Satan. Fara tehnologie am fi morti, prin urmare cum poate fi rau Satan daca noi existam din ceva ce se spune ca ar fi un cadoua din partea Lui. Un Demon este un zeu, entitate care are capacitatea de a exista in veacuri si daca te gandesti bine vei realiza ca un Demon ar fi probabil prietenos cu cineva care ii ofera serviciul de a se manifesta in lumea noastra. Cum puteti afirma ceva daca voi nici nu stiti despre ce vorbiti!?! Si referitor la intrebarea ta " lulugabi ", o sa dansezi tu candva dar va fi prea tarziu sa fi iertat. Asa ca multa bafta la caterinca, asa e viata voastra ...doar o gluma ce ascunde adevarulwinking

| ipateclau a răspuns:

Daca-l invoci rezulta annabelle 2

| Ignat_Tiberiu_1998 a răspuns:

Eu odata am incercat din gluma si ma simteam de parca ceva ma privea din intuneric

| Nicol_Sara_Sarita_1905 a răspuns:

Te mănâncă

| Malefic_Rau_1998 a răspuns:

Il poti chema in oglinda si dupa aia, daca iese din oglinda in lumea reala o spargi doar daca este demon sau devilul. Daca apuci sa ii mai si stropesti cu aiasma este ok.

| Simion_Cristy_1995 a răspuns:

Eu cred ca ati privit prea mult la seam e deean winchester

| Silviu_Stancescu_1978 a răspuns:

Salutare! Imi cer scuze daca va deranjez. Ce faceti voi e bascalie.Chiar nu sunteti realisti?
ce este biserica? O politica, cu ingeri cu demoni, El, si bla, bla, bla....Biserica e facuta sa ne faca sa credem ca moartea e ceva frumos, adica un inceput.Fratilor! aveti grija de voi cat mai mult, cand murim se termina totul. va pup.

| NuSuntCeaCePar a răspuns:

OK deci sa va explic? celor mii poate sute de oameni copii >>> celor fascinati de aceste spirite demoni misteriosi ce este cu ei >>>demonii spiritele da exista este o lume paralela cu noi adica o alta dimensiune ceva ce numai cei care nu-s pe pamant sunt acolo dar cea ce faceti voi e total diferit voi incercati sa invocati aceste suflete sa va ajute sa va zlujeasca dar faza e odata cu invocare acestuia voi credeti ca lati invocat auziti tot felul de zgomote tot felul de voci si alte chesti dar nu e nimic tot ce ati facut e doar in mintea voastra va distrugeti psihic faceti tot felul de prosti pur si sinplu o luati razna

| Vanatoru_Ovidiu_1905 a răspuns:

Esti chiar prost esti un copil naspa frate ce pampalau happy

happy

| Mirel_Mirel_2000 a răspuns:

Din cate m-am documentat spiritele pot fi invocate dar spiritele pot fi bune, rele dar mai este un fel de spirit acela fiind un spirit malefic... Diferență dintre un spirit malefic și un spirit rău este acea ca spiritul rău îți va face viata un calvar dar dacă îl vei înfrunta spiritul va deveni mai slab și va dispărea deoarece el se hrănește cu frică ta deoarece tu lăi invocat gandintute la consecințe (mă va omor, mă va mânca, etc) iar spiritul malefic este un spirit risipitor deoarece el îți va risipi viață te va poseda facandute sa-ti iei viață singur dar să nu-ti faci griji imediat ce ai să mori spiritul va pleca așa ca nu va trebui sa-ti mai faci griji ca va urma alt cineva

| Dinamovistu_Andrei_1996 a răspuns:

Vrajeala