| angelsforever a întrebat:

Este Arizona un stat periculos? Am auzit de la iubitul meu că temperaturile sunt foarte foarte ridicate. Cât de scump este să locuieşti în acest stat?

8 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

In America si Australia este foarte scump sa locuiesti.
Chiria unei garsoniere este intre 1500 si $2000 pe luna, in functie de zona centrala sau periferica a orasului.
Mancarea si intretinerea unei persoane ajunge intre $1000-1500 pe luna
Se mai adauga: telefonul, energia electrica, apa, gazul metan, internetul, benzina sau bani de autobuz, inca 200-300 pe luna.
Si asta cu eforturi foarte mari si cu economie la toate, fara sa mananci afara, fara sa faci excursii si drumetii, fara sa iesi la film sau la vreo expozitie ori teatru.

In ce priveste Arizona, este intr-adevar foarte fierbite, in special in vara, unde zilnic sunt temperaturi de 40-45 de grade Celsius, care o fac nu prea prietenoasa sa o locuiesti.
Crimele, violurile si talhariile fac din Arizona un stat nu prea cautat, fiind considerata una din cele mai periculoase state din USA, chiar daca este unul din cele mai ieftine din USA.

suntserios
| suntserios a răspuns:

In lunile de vara temperaturile sunt constat peste 40grade
in toamna si primavara peste 30.

mi se pare extram de inconfortabil sa traiesti intr-o asemenea clima

| Legion7X a răspuns:

Toată america este toxică, și scumpă.

| mgtow a răspuns:

Caldura verii e mai periculoasa decat frigul iernii. Trebe sa intrebi romanii care sta pe acolo, sant prin Facebook si forumuri.

| zilog a răspuns:

Depinde cât de mulță carete a învățat pentru că dacă nu este un cocalar pe care să îl pună să sape șanțuri vara în asfaltul încins în deșert doar așa ca să plece din țara lor!

Atunci va găsi job de om normal!
Eu am fost în câteva țări cu temperaturi foarte ciudate
de exemplu iarna puteau sa ajunga chiar la MINUS -40 *C
sau am fost intr-o zonă unde am pus termometrul pe asfalt la soare și asfaltul ziua avea +80*C
si lucrurile de exemplu erau cauciucuri negre si aveau 80*C la soare

asa că dacă a învățat ceva carte si nu se duce ca salahor hamal carauș de bolovani

ci se duce sa facă o muncă mai inteligentă o să muncescă la umbră că doar de nimeni nu e tâmpit să pună să muncescă in soare un om normal la cap
ci in general in soare muncesc doar oamenii fara carte

| ibaal a răspuns:

Iubitul tau sta acolo?! laughing Spune-i să te ia acolo o vara și vezi. E ca si cum ai întreba dacă e cald in Sahara pe timp de zi?! Desertul Sonora acoperă părți mari din Arizona...deci, imaginează-ti.winking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Păi parcă ziceai că vrei sa-ti faci iubit, acum cică ai unul, probabil online, din arizona.