| Oliwer123 a întrebat:

Este ciudat sa te uiti inca la Anime-uri avand varsta de 17 ani?

14 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu este limita de varsta pentru asta. Un prieten de 31 ani se uita la tot felul de seriale asiatice, e ceva site si plateste putin, sunt foarte interesante.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu rup Fifa la 30 de ani laughing)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Uita-te la raspunsurile mai sus. Simti ipocrizia? Nope. Lasa ca iti explic eu. Desigur ca astora nu li se pare ciudat pentru ca SI EI SE UITA la desene si prostii de genul. E haios sa intri intr-o casa si sa vezi ditamai barbatul de 30 de ani ca se uita la Naruto sau mai stiu eu. Desigur, poate nu stie cum sa schimbe un bec dar lasa, ce conteaza, Naruto conteaza!

| Ryumex a răspuns (pentru anonim_4396):

Frate, taci ca habar nu ai ce vorbestiwinking
Ce legatura are ma un hobby cu omul in sine?
Si tot el vorbeste de ipocrizie rolling on the floor
Si cica "la desene si prostii de genul" Se vede ca ai trait intr-o cutiewinking
Te invit sa dai un searh pe google despre anime sa vezi ca inca din anii 20 a aparut termenul, si deja din 2010 incoace s-a exstins atat de mult ca a devenit mai mult decat un brand, si ff multe, in Japonia de exemplu, tara mama a Animeurilor, sunt peste 2mii de studiouri care creeaza si sunt in crestere, deja extine in lumea intreaga America,Asia, Europa etc, peste cativa ani te asigur ca va fi ceva la moda,desii cum am zis in Japonia e ceva la moda, ca batranii sa citeasca in metro-uri benzi desenate laughingPana la urma care e problema? e doar un trend un "desen" o arta, "manga" si o afacere care devine tot mai costisitoare:muzica,desene,filme,jocuri, produse, jucarii, suvenruri, branduri, etccccccccc

| anonim_4396 a răspuns (pentru Ryumex):

Bine ca ai trait tu intr-un desen si stii cu ce se mananca viata, ptiuuu sa nu te deochi. Unde era maturul.

| Superior a răspuns (pentru anonim_4396):

Yooo animeurile nu sunt "desene" ca Tom & Jerry, ci desene de adulti.
Un exemplu...
https://www.youtube.com/watch?v=Ake0ahelWto&has_verified=1
Well,cred ca a fost suficient. Totusi un anime nu contine doar sexualitate,si ci actiune,lectii de viata,drama,gore,etc. Japonezii sunt destepti, iluminati si deschisi la mine de aia le fac si le dau lumii. Tu esti doar un specimen mai rar din Vaslui, habar n-ai cum se deseneaza o frunza si o planta :) Habar n-ai nimic mai mult decat schimbarea unui bec, drept pentru care tu te-ai chinuit toata viata iar tu plangi acum ca unii au schimbat un bec cu o dificultate mai mica decat cea depusa cand o respiri si isi petrec viata intr-un mod care ii face fericiti, cand tu faci asta de cand te-ai nacut.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Superior):

Avea dreptate Aero cand zicea ca esti paralel rau cu viata mai baiete laughing. Lasa ca stii tu mai multe doar pentru ca te uiti la DBZ rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am inceput sa ma uit doar de la 19 ani laughing

| TheRealFantasy a răspuns:

Sunt multe lucruri mai ciudate de atat, stai calm. laughing
Eu am 19 si tot ma mai uit din cand in cand.

| DumitruS a răspuns:

Nop, eu am 30 si m-am apucat recent sa revad dragon ball. Ai insa grija sa te uiti cu masura, sa te relaxeze nu sa-ti ocupe tot timpul. Trebuie sa fie un bonus si nu ocupatia de baza.

Decat sa stai sa te uiti la anime-uri/seriale etc. mai bine iesi pe afara, iesi cu prietenii, fa un sport, iesi cu o fata etc.

Succes! happy

| Oliwer123 explică (pentru DumitruS):

Fac sala de cateva luni bune laughing Si din cand in cand ma uit la Anime-uri laughing

Răspuns utilizator avertizat
| Anonim820 a răspuns:

Nup happy

| Sociomaniac a răspuns:

Am 23 de ani si urmaresc anime-uri de la o varsta destul de mica happy. Deci stai calm, daca cineva iti zice ca esti un ciudat pentru ca te uiti la anime-uri intoarcele spatele si pleaca. Lasa-i sa rada cat vor. Anime-urile, ca orice alta forma de divertisment e o arta si trebuie respectata. In Romania nu se comercializeaza anime-uri, ceea ce e pacat iar multa lume vad anime-urile ca pe o gluma si nimic mai mult, incuiati. asta e happy. Sa nu iti fie rusine de pasiunile tale, NICIODATA!