| joy a întrebat:

Este Gigi Becali un crestin adevarat?

Răspuns Câştigător
| Dl.Inginer a răspuns:

E un asa-zis "crestin" care plateste sa i se faca reclama pe tema asta.Sincer,e de apreciat ca a ridicat atatea biserici si ca a ajutat oameni dar stiu ca faptele bune se fac in ascuns, sa nu stie drepata ce face stanga. Din moment ce el face toate chestiile astea doar sa vada lumea ce crestin si devotat este el, atunci se inseala.

19 răspunsuri:
Anna
| Anna a răspuns:

Nu vreau sa judec. Aparent, se vrea un crestin adevarat dar numai Dumnezeu ii cunoaste inima!

| psiholoaga a răspuns:

Cine e in masura sa judece orice om ca ar fi crestin 'adevarat'?

daniela
| daniela a răspuns:

Eu cred ca acolo in mintea lui este un bun crestin

regis
| regis a răspuns:

Acuma sa nu exageram... Eu nu zic ca nu e credincios sau ca nu face fapte crestinesti, ca e mai crestin decat multi care se tin si sunt considerati astfel, dar cu siguranta nu asta e calea pe care trebuie sa o urmeze un crestin adevarat.

| Wtf9000 a răspuns:

Clar nu! Orice crestin adevarat stie ca banii multi nu sunt buni in viata! Sa-i dea pe toti saracilor daca vrea sa fie crestinwinking

| kh1ss a răspuns:

Conteaza?

| moonY a răspuns:

Cui ii pasa?
care e criteriul dupa care desemnezi un "crestin adevarat"?

| joy explică:

Argumentati va roghappy!

ValiMocanu
| ValiMocanu a răspuns:

Nu exista un etalon pentru crestinii adevarati, pentru cei mai putin adevarati, etc. Asta poate, doar in ceruri. Noi putem doar sa observam faptele oamenilor si eventual sa ne dam cu presupusul, in functie de fapte. Ori, DA - Gigi Becali a facut multe fapte crestinesti (case, biserici, fundatia crestina). Putem la fel de bine sa observam si faptul ca pacatuieste la tot pasul, mai ales prin trufie. Dar pentru pacate, fiecare va plati... atunci cand o sa-i vina sorocul.

| bunica a răspuns:

In viziunea lui da.

| LoryM22 a răspuns:

El se considere Dumnezeu, iar asta incalca una din porunci si chiar foarte mare.Nu cred, este de fatada cum este si Nikita.

| Zoombe3 a răspuns:

Nu. Un crestin adevarat nu se compara cu Iisus Hristos, Dumnezeu invata oamenii sa nu se faleasca, si sa nu accepte bogatia; pe cand George Becali este exact inversul invataturii crestine. Mai bine ar fi sa recunoastem, tuturor ne plac banii, sau cel putin avem nevoie de ei, nu isi au rostul comentariile exagerat de milostive.

| Dr.StomatologG.G. a răspuns:

Eu personal cred ca Gigi este un crestin, credincios foarte mare. Faptul ca dupa ce a iesit din inchisoare, primul loc unde s-a dus era biserica si a stat toata noaptea si a cantat, arata ceva, plus, cu totii stim ca el mereu vorbeste despre D-zeu, si cate biserici a construit... Mie unu imi place foarte mult de el si repet, consider ca este un crestin adevarat.

| sleepersev a răspuns:

Poate cretin adevarat

| sleepersev a răspuns:

Ce inseamna crestin? In momentul in care asta nici macar nu incearca sa respecte cele 10 porunci care stau la baza crestinatatii...cum poate fi numit asta crestin? Cunosc atei care respecta cele 10 porunci pentru ca asa este decent nu pentru ca sunt porunci. Si atunci intreb eu... ce inseamna sa fii crestin? Daca esti crestin doar cu vorba...pai atunci nu esti cu adevarat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Parerea mea este ca e un crestin in cale de devenire.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E un prefacut adevarat, un actor prost.

| Marica_2964 a răspuns:

Depinde ce intelegeti prin a fi "un bun crestin". tot ce a facut, a facut pentru propiul interes si propria imagine! parerea mea!

| don_alex a răspuns:

GIGI BECALI - Crestin adevarat! Este cumva gluma secolului? Crestinul adevarat nu face alta politica decat respectarea celor 10 porunci si insusirea invataturii lui Christos. In Italia exista o localitate Nomadelfia, acolo se poate spune ca se straduiesc sa fie crestini adevarati. Nu patron, nu slugă, nu bogat, nu sarac. Nimeni nu are casa si masina, dar toti au unde sa locuiasca cu familiile lor, si posibilitate de deplasare. Nimeni nu este angajat dar nici somer. Si nu sunt decat peste 300 de persoane. Studiaza putin Faptele Apostolilor si pe urma pune asemenea intrebarii. Cand va fi Maica Tereza de Calcutta, patroana echipei Dinamo, va fi si Gigi crestin ADEVARAT. Iar pentru valimocanu05: etalonul pentru crestini il gasesti in NT. Succes

Întrebări similare