Nu la locul de munca nu este in regula violenta.
Poti sa te adresezi sefului, patronului!
Fara jigniri, tinere nou-nascut. Nu iti place raspunsul meu, imi poti da nefolositor. Sa vad ce spune si administratorul TPU, in legatura cu vocabularul tau de mahala.
Nu este normal.
recunosc ca și eu poate am fost de vina. Dacă ai fost de vină, este normal.
Este normal ca la locul de muncă sa existe cîte o Violeta ca asa o cheama saraca fată, acum ce ai vrea si tu sa i si schimbe numele? Poate o va chema Narcisa
"acum o oră | YoyoXender a întrebat:
Este normal ca la locul de munca sa exista violeta fizica"
nu, Violeta ar trebui sa fie numai virtuala, si sa nu o mai redenumesti din Siri, Cortana, Bixby sau ok google
Scuza-ma ca-s printre cei care se distreaza ca ai scris "violeta". Si eu am patit, nu te ingrijora de asta, deci stiu deja ca afecteaza comportamentul tau si modu in care vorbesti/faci lucrurile "incorecte", ei nu. Cand ei sunt mai "superiori" (de varsta sau altceva-uri permise), ei rezolva cu "forta" (fie violenta sau alte cai de blocare), daca lor nu le convine ceva, depinde cat sunt de afectati de ceea ce spui/faci.
Aveam un sef care scapa cate un pumn cate un cap un gura la toti angajatii sa ii stie de frica ca era cumnatul patronului
Asa sa arate ca el e prostul satului incult
Dar sora lui era sotia patronului.asa ca era pus acolo doar ca sa bata oameni si sa fie sef nu avea nici un fel de alta treaba
mentholinks întreabă:
12346378 întreabă: