Da, te vrea sa te prosteasca cum vrea el. cum ii se intampla prietenei tale asa o sa patesti si tu daca o sa fi cu el. adica daca omu e curvar, asa ramane, iar tu nu trebuie sa ii bagi in seama la avansuri mai ales la astfel de baieti curvari, mai rau o pierzi si pe, prietena ta cea mai buna, trist.
faci cum doresti
Buna
Daca nu esti in de-ajuns de interesantă după prima partida de sex te lasa!
Băieții ăstia de 20 nu stau cu pustoaice de 16 pe care părinții nu le lasa afara după 3 noaptea.
Trebuie sa fii cu picioarele pe pământ.
Deja ți-a spus " Uite cum imi pierd eu noptile!" asta ca sa nu fie nevoit sa te mai scoată in oraș si sa mai cheltuie cu tine!
Si vad ca a făcut o treaba buna uite de ce "P.S. E clar ca tine la mine, avea momente cand ma imbratisa si parea foarte grijuliu"!
Acum tu o sa fii ft revoltata si nu o sa m-a crezi si probabil o sa continui sa te vezi cu el, ca na e frumos si iti place, dar după aia tu o sa fii aia care o sa plângă, nu noi de pe TPU!
Asculta de la cei care au experiență deja si au trecut prin asta ( si eu ca sunt fata si știu ce vorbesc )
Dar cum e omul, pana nu se da singur cu capul de ele nu vede adevarul!
Bafta si ia sfatul meu ca atare!
El vrea sex, nimic mai mult....Si daca iti spune ca te iubeste sau ca tine la tine... minte! Tu hotarasti ce o sa faci in continuare.
AlexMaftei2001 întreabă: