Nu sunt dependenta de telefon. il folosesc doar sa fac poze. cand ma suna cineva si cand vreau sa sun sau sa trimit mesaj...
Daaa sunt dependenta de telefonul mobil pentru ca asta e cea mai la indemana cale de a tine legatura cu toate persoanele apropiate!
Nu sunt dependent, dar este un lucru de care ai nevoie tot timpul, pentru a comunica.
De telefonul mobil...nu, nu sunt dependenta!
este o necesitate...si de multe ori uit de el...si ma "trezesc" ca nu mai am baterie! 1
in schimb, sunt dependenta de internet!
nu pot, pur si simplu nu ma pot abtine sa nu intru ...macar un pic!
si nu glumesc... a inceput sa ma ingrijoreze, imi neglijez treburile casei...lucru pe care niciodata nu le-am lasat de izbeliste!
acum incerc sa ma "controlez"cat de cat singura...si-mi spun:
"azi nu!"
Nu. Nu îmi plac dependenţele. De aceea m-am lăsat de fumat şi mai fac din când în când o ieşire fără telefon mobil, fără calculator şi alte lucruri de care nu ai nevoie - în natură.
Sunt cam dependenta de jocurile la mobil. Pur si simplu imi place sa ma joc si nu ma pot abtine sa nu intru in jocuri macar 1 ora pe zi
Daaaaaa...sunt dependenta de telefonul meu mobil, ma uit peste fiecare secunda la ora si daca imi dau seama ca la luat cineva innebunesc