| superpissy40 a întrebat:

Eu mai mereu le dau temele colegilor mei, iar daca nu le dau tot ei se supara.Sa va povestesc: de la un timp incerc sa nu le mai dau si imi zic diverse chestii ca vai ca ce rea esti(bine nu imi zic chiar asa de rau dar in genul asta). Intr-un fel abia astept sa ma duc la liceu sa nu imi mai ceara nimeni temele si plus ca eu invat pentru mine fiindca anul asta am examene si tot ei vor ramane cei care nu stiu.Am un coleg in clasa care zilnic(chiar zilnic) imi cere temele si ma enerveaza.Eu mi-am dat seama ca sunt buna numai pentru teme. Unele fete din clasa imi cer un caiet pentru a copia la teste.Cum spuneam si mai sus sunt buna numai de teme; daca nu le dau temele se reped toti la mine ca de ce nu le dau etc si daca le dau ei scriu si nu ma baga niciodata in seama...Eu inteleg sa ii ajut o data,de doua ori, de trei ori dar nu mereu sa devin sluga lor.Ce pot face in privinta asta? Stiu ca mai sunt doar cateva saptamani pana ma despart de ei si ca nu prea are rost...Multumesc mult ca ati citit tot.

Răspuns Câştigător
| Angelsareclosetoyou a răspuns:

Tu inveti pentru tine, nu pentru ei. Daca nu sunt in stare asta este, vor primi notele meritate. Aici intervine proverbul:,, Cand esti bun, esti luat de prost.'' Nu mai fa acest lucru, nici in saptamanile urmatoare, nici la liceu. Nu are rost, dupa aia vei fi batjocorita si fraierita. Daca zic ca esti rea foarte bine, nu te enerva, nu-i baga in seama deoarece tu nu esti asa pentru ca un om trebuie sa-l ajute pe cel care vrea si nu poate nu pe cel care poate si nu vrea, iar colegii tai se incadreaza la a doua parte. Tu ai un suflet prea bun. Bafta in continuare!

3 răspunsuri:
| ggghhghgh a răspuns:

Nu mai are rost acum sa aduci in discutie asta.Tot timpul chiar si la liceu o sa se intample asa dar nu e un lucru rau considera ca ceilalti te vad mai desteapta si de asta iti cer temele.
Sper ca te-am incurajat! FUNDA?

| Melcul a răspuns (pentru ggghhghgh):

Ai un stil, la toate raspunsurile care le dai la final apare cuvintul "Funda?" Lasa-l frate pe ala care pune intrebarea sa decida el nu il mai stresa.

| Wenttmann a răspuns:

Crezi ca la liceu nu ti le cere? Fi mai tare in gura si spune ca nu le dai! Eu sincer nici nu le fac nici nu le cer. laughing) Ia atitudine.