| superpissy40 a întrebat:

Eu nu am nicio nota la sport. Sportul il am doar o data pe saptamana si anume joi deci trebuie sa am 2 note macar, dar nu mai am sportul deloc pentru ca saptamana viitoare se incheie mediile pana marti.I-am spus doamnei de sport ca nu am nicio nota si i-am spus ca am facut sportul mereu si n-a zis nimic...Si doamna diriginta stie si nu stiu ce sa fac...Ce as putea face? Funda happy

Răspuns Câştigător
| Lαrisα a răspuns:

Ai facut mereu sportul, deci trebuie sa iti puna niste note. Daca i-ai spus dirigintei, poate o sa vorbeasca cu ea.

3 răspunsuri:
| selfie a răspuns:

Nici eu nu am nota la sport am vinerea si nu stiu ce sa fac. Adica fac saptamana viitoare si dupa se incheie si nu vrea sa imi dea 2 note intr-o ora. Nu vrea sa imi dea nici macar o nota ca nu am facut tot semestrul si mi-o zis ca daca nu fac ma lasa corigent. :c

| agentclanc21 a răspuns:

Continua sa faci sportul. Atata timp cat tu il faci profesoara va trebuii sa iti dea note. Neaparat sa dai probe, concursuri sau ce va mai pune ea.
P.S: Stai calm. Nu iti va lasa media neincheiata si nu te va lasa corigent.

| anonim400 a răspuns:

Spune-i ca te-ai descurcat bine si macar un 9 sa iti puna, daca nu spune-i ca o sa mai faci macar cateva abdomene pentru o nota.