| DianyS_3637 a întrebat:

Exista Bloody Mary? Eu cred ca da. dar vreau sa aflu si parerea voastra!big grin

Răspuns Câştigător
| Oanny a răspuns:

Hm, este o intrebare al carui raspuns este greu de aflat.Pai sa-ti spun ceva.Cand am fost la preot sa-mi spun pacatele i-am zis ca eu cred in fantome. Iar acesta mi-a zis ca nu exista fantome ci ingeri buni ingeri rai si demoni. Wtf!? mai bine fantome decat demonilaughing Oicum. Exista dumnezeu exista ingeri, ala de jos cu cornite se pare ca si demoni.Sigur exista si fantome.Noi [oamenii] suntem de fapt niste scheleti cu un fel de "imbracaminte" deasupra(pielea, carnea si restul) si un spirit.Ar putea sa existe dar nu se stie sigur, probabil este doar o poveste inventata de speriat copiii, oricum o sa aflam odata si odata ce se afla pe pamantul asta, probabil in viata vesnica.Presupun ca Dumnezeu va trebui sa ne dea niste explicatii cu fantomele si toate chestiile astea.Intr-un fel sunt curioasa ce este in viata vesnica dar nu vreau sa aflu atat de curandlaughing. Mai pe scurt, se pare ca orice este posibil! Numai bine si sper ca nu te-am speriatlaughing

12 răspunsuri:
| mcostin a răspuns:

Din cate stiu eu da... o sa il caut si o sa revin cu un link pentru film online.

| lav_8132 a răspuns:

Si eu sunt intr. o dilemalaughing
Cateodata cred... cateodata nu...laughing

dar mai mult cred ca nu...laughing)))

| lalalalalalalalalalalaaa a răspuns:

Mi`e frica de ea de cand am vazut The Ring:-s

| RomanMandruPanaMor a răspuns:

Bloody Mary povestea cu fantoma reginei Maria sau asa ceva nu? Poi sincer nu cred! Dar sincer daca nu morii nu cred ca ai cum sa aflii in alte modurilaughingNu va ganditi sa va sinucidetii acumlaughingDar daca o faceti trimiteti-mi si mie un e-maillaughingCu daca exista fantome si Dumnezeu(cred ca exista acum no ce sa zic, fiecare cum a fost educat de parintii sau anturajwinking )!

| Mikii a răspuns:

laughing
Eu zic ca nu thinking
e doar o legenda big grin
cred laughing

| annutza a răspuns:

Bloody mary e si o discoteca in valcealaughing

| zepssy a răspuns:

Bloody Mary e si o bautura :-D

| anamariamj a răspuns:

Nu stiu thinking ii 00:00 du-te si vezi smug

| shhadow a răspuns:

Nu cred, dar nimeni nu poate sti dcat Dumnezeu.

| DorelSudoru a răspuns:

Nu stiu daca exista(eu nu prea cred)dar du-te si incearca.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Io nu cred dor mintiunilaughing ca prietena mea a incercat si nu a aparut deloc

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu mai crede in ori ce prostie ca n-are cum sa existe hahahahahaha

Întrebări similare