Chiar nu are.
GRAJ migraj
Antitiroidianul, rimeaza si fara articol... Grajd este fara rima
Cum adica cuvant fara rima? rima se formeaza cu ajutorul a doua cuvinte, ultimele silabe se potrivesc.
Uimeste-ma si formuleaza tu intrebarea daca eu am fost asa incult incat tu ma contrazici. Nu e 100% corecta dar se intelege, trebuie sa fie pe intelesul fiecaruia
Se refera un cuvant care nu rimeaza cu nici`un alt cuvant. nu cred ca exista
Nu inteleg de iei foc asa, invata sa te exprimi, nu cred ca te-am facut incult si pur si simplu am incercat sa iti explic ca intrebarea ta nu are relevanta!
Stiu la ce se refera, si nu exista asa ceva, whatever.
Presupun ca ai nevoi speciale de vrei o exprimare asa clara. Vad ca lumea a inteles deci comentariul tau ieftin nu isi avea rostul. Te rog sa inchei aici cu explicatiile tale, pot trai si fara ele!
Hai lasa-ma cu comentariile astea ca pur si simplu nu ajuti pe nimeni...
Te mai certi mult singur? Parca incheiasem subiectul, imi spusesei sa inchei cu explicatiile, ei bine am incheiatdin cate ai vazut am lasat-o balta, nu ti-am mai raspuns, dar tu ai chef de discutii contradictorii si te certi singur/a.
Vernisaj
Asta era si intr-un desen animat :d. Pacat ca nu-mi aduc aminte in care .
Ce-i Cu Andy
Aaaaaaaaa da . Bine ca mi-ai amintit .
Deranj.
Codru ~ Cadru...
Raspunzi aiurea !
Sobru
Codru. )
Fratilor,voi spuneti un cuvint din limba romana, nu cel care-l auziti in strada.
E si grajd.
Rimeaja, daca nu iti suna tie bine in cap ce sa iti fac. Asta e puterea auto-sugestie. Daca tu credeai ca un cuvant nu rimeaza in nici un fel cu altul nu poti sa crezi deodata ca si-a gasit perechea (rima)...
Cuvantul este coperta. Nu are nici un cuvant existent cu rima.
Poate doar in alta limba.
Dar Experta? Deci coperta rimeaza cu experta.
Ceai mami, mie poti sa-mi pui
Ceai ~ Rai...
Cuvinte care rimeaza cu ceai: Stai, Scai, Rai, Crai, Cai, Dai
Ceai-pai-malai-stateai-jucai-faceai-cacai-pisai)))))))))))))))
Pai, trai, n-ai
Beai
Nu e bun rimeaza cu pai
Stefa0072004 întreabă: