| adriana543768654567895334 a întrebat:

Exista oameni fara sentimente?

13 răspunsuri:
| Radioactive a răspuns:

Din fericire, nu. Chiar si cei mai putin sociabili, ciudati, inchis in ei, au sentimente. De cele mai multe ori de admiratie, fata de cineva(cu toate ca niciodata nu arata acest lucru!), de ura(posibil) si poate si de gelozie. cred ca nu e necasr sa mai vorbim de oamenii iubitori, care se adapteaza oriunde, oricand...

| Radioactive a răspuns:

@IriZa- ai dreptate, si aia au sentimente. Cand sis termina "treaba", trebuie sa se simta si ei in vreun fel: macar multumiti/satisfacutiyawn din pacate).

| pwp a răspuns:

Da,exista!

| Deea a răspuns:

Eu una nu cred ca exista. E imposibil ca un om sa nu aiba macar o persoana pe care sa o iubeasca.

| LolaKissTheGirl a răspuns:

Nu, dar exista unii care nu-si dau seama ca au sentimente happy.

| Nicole a răspuns:

Buna.
Nu exista oameni fara emotii sau sentimente.
Pa, pa.

| sNukki a răspuns:

Fără ce fel de sentimente?

Păi, ar exista... Cunosc pe cineva care a ucis un consatean care era beat şi nu îl avea pe conştiinţă. Tot acest cineva a zis că dacă azi o poate "face" pe maică-sa, ar face-o pentru că nu s-ar ştie când mai apare o astfel de ocazie...

| 2hard4u a răspuns:

Nu nu cred ca exista

| raluca0306 a răspuns:

Nuu.toti oameni au sentimente.

| SmoKKe19 a răspuns:

Poate criminalii in serie...si chiar nici aia straight face

| Gabrielg29 a răspuns:

E o intrebare cam prosteasca. Normal ca exista. Mai toate persoanele sunt asa.

| Lannister a răspuns:

Nu, nimeni nu este lipsit de sentimente, dar exista oameni care ascund atat de bine ceea ce simt incat nu iti dai seama.

| royroy a răspuns:

Daca dai un vot aici http://www.af-school.ro/concurs/frag.php?player=RpzZ exista oameni cu sentimente :)

Întrebări similare