anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Facand abstractie de durata, cum credeti ca vom evolua fizic in timp?

Răspuns Câştigător
| mihalitza a răspuns:

Cred ca vom scadea in inaltime, picioarele vor fi mai putin dezvoltate(nu ne vom mai deplasa pe jos), capul mai mare(vom dezvolta creierul mai mult), poate mai multe brate-sa putem face mai multe "chestii" in acelasi timp, mai palizi la fata...

3 răspunsuri:
.Mr.Mike.
| .Mr.Mike. a răspuns:

Cred ca din cauza pozitiei proaste la computer vom fi mai cocosati sau cu scolioza. Din cauza TV-ului/PC-ului vom avea nevoie de ochelari.Asta e parerea mea... poti cauta pe internet studii amanuntite.

| anarhistor a răspuns:

Mai putin par...mai inalti...mai destepti...problema e ca pana sa observam diferente notabile planeta asta v-a fii praf stelar. Poate pe alta. happy

| mariusres a răspuns:

Daca regimul alimentar din tarile bogate se mentine la nivelul asta atunci vom creste in inaltime, va creste si marimea creierului, deci o poibila modificare a strcturii craniului.
acuma.. daca ne gandim la progresele medicinei, la nanotehnologie, la biotehnologie, probabil vom fi jumatate oameni, jumatate "roboti". orice organ bolnav va fi inlocuit cu unul artificial, pierderea membrelor nu va mai fi ceva ireversibil, vom avea milioane de nanoroboti in sange si testuri care vor putea regla si repara orice deficienta aparuta.
e aproape imposibil sa ne imaginam cum vom arata peste 3000 de ani, sa zicem.