| Brotacelu a întrebat:

Fetele, cum preferati barbatii? cu par pe picioare sau fara?
In ce zona a corpului acceptati sa fie paros big grin?

Răspuns Câştigător
| SweetCandy a răspuns:

Mie nu imi plac barbatii mai epilati decat mine I don't want to see daca ar fi sa ma intrebi, dupa mine ala nu se mai numeste barbat daca se epileaza pe picioare, pe maini etc worried exceptant zonele in care este cu adevarat necesar sa se epileze laughing

11 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Nu știi cum să te "aranjezi" tu?
Natural și totuși îngrijit și curat. Ai înțeles!
Pa, pa.

| Brotacelu explică:

@Lexa... pensatul nu neaparat daca are sprancenele unite... daca sunt stufoase?! nu cred ca da bine big grin

@Anonima, eu nu ii consider barbati p aia care se epileaza pe tot corpu`!

@Klara idem 2, nu zic sa aiba parul de 5 metri da` nici epilat ca o fata!

@godyx... nu ma epilez pe maini si pe picioare nici daca vine miss univers sa imi zica, p piept am 3 fire, deci nu e cazu... pe spate nu a. La "muncitor" ma epilez! big grin, e singuru loc.

EU am pus intrebarea sa aflu o parere a voastra favorabila sau defavorabila epilatului pe picioare si maini.

| Ana a răspuns:

Eu cred ca normal ca baiat trebuie sa se epileze la subrat si acolo jos stii u big grin, desigur unii chiar exagereaza epilandu-se si pe picioare, parerea mea happy

| marrr a răspuns:

=p~ imi plac baietii cu par pe picioarelove struck

| GdX a răspuns:

Sunt fel si fel, dar ce dracu ma omule? Vrei sa fii gay sa te epizeli pe maini si pe picioare? Te epilezi si tu la obiectul muncii, ca doar na, orice serviciu se desfasoara intr-un cadru curat, shine, aaa si la sub-bratlaughing ca sa nu mirosi.

| ~p!$iii~ a răspuns:

Eu una nu am fost de acord ca prietenul meu sa se epileze p picioarestraight face Adica, cei care fac asta eu ii consider gaystraight face Cu ce mai arati ca esti barbat daca te epilezi ca o femeiestraight face Asta e punctul meu de vederehappy

| Cumătru de la Galați a răspuns:

Îi prefer pe cei cu păr pe picioare și pe piept. Nu suport părul de pe spate.

| Klara a răspuns:

Urasc orice fel de pilozitate, si chiar daca "respectivul" arata gay cu cracii epilati, mai bine e om decat maimuta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Parerea mea: parul pe picioare nu vad cu ce te-ar deranja... La axile si inghinal mi se pare o chestie de igiena, deci acolo e nevoie tongue iar pe piept presupun ca depinde de cat de mult ai si de parerea iubitei happy totusi, ce barbat mai e ala "chel" ca o femeie, cu unghii cu lac, pensat, etc? totusi...
PS: aaa, si cu pensatul... doar daca are sprancenele unite big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mie sincer nu imi plac baiestii care au prea mult par...

Asa ca prefer doar in cap sa aiba par big grin.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu zic ca ar merge tunse putin sprancenele stufoase, nu pensate. Nu stiu ce forma te prinde mai bine decat cea naturala si oricum, ziceam de cei care o fac exagerat, de au sprancenele fir laughing