Mie nu imi plac barbatii mai epilati decat mine daca ar fi sa ma intrebi, dupa mine ala nu se mai numeste barbat daca se epileaza pe picioare, pe maini etc exceptant zonele in care este cu adevarat necesar sa se epileze
Bună.
Nu știi cum să te "aranjezi" tu?
Natural și totuși îngrijit și curat. Ai înțeles!
Pa, pa.
@Lexa... pensatul nu neaparat daca are sprancenele unite... daca sunt stufoase?! nu cred ca da bine
@Anonima, eu nu ii consider barbati p aia care se epileaza pe tot corpu`!
@Klara idem 2, nu zic sa aiba parul de 5 metri da` nici epilat ca o fata!
@godyx... nu ma epilez pe maini si pe picioare nici daca vine miss univers sa imi zica, p piept am 3 fire, deci nu e cazu... pe spate nu a. La "muncitor" ma epilez! , e singuru loc.
EU am pus intrebarea sa aflu o parere a voastra favorabila sau defavorabila epilatului pe picioare si maini.
Eu cred ca normal ca baiat trebuie sa se epileze la subrat si acolo jos stii u , desigur unii chiar exagereaza epilandu-se si pe picioare, parerea mea
Sunt fel si fel, dar ce dracu ma omule? Vrei sa fii gay sa te epizeli pe maini si pe picioare? Te epilezi si tu la obiectul muncii, ca doar na, orice serviciu se desfasoara intr-un cadru curat, shine, aaa si la sub-brat ca sa nu mirosi.
Eu una nu am fost de acord ca prietenul meu sa se epileze p picioare Adica, cei care fac asta eu ii consider gay Cu ce mai arati ca esti barbat daca te epilezi ca o femeie Asta e punctul meu de vedere
Îi prefer pe cei cu păr pe picioare și pe piept. Nu suport părul de pe spate.
Urasc orice fel de pilozitate, si chiar daca "respectivul" arata gay cu cracii epilati, mai bine e om decat maimuta.
Parerea mea: parul pe picioare nu vad cu ce te-ar deranja... La axile si inghinal mi se pare o chestie de igiena, deci acolo e nevoie iar pe piept presupun ca depinde de cat de mult ai si de parerea iubitei totusi, ce barbat mai e ala "chel" ca o femeie, cu unghii cu lac, pensat, etc? totusi...
PS: aaa, si cu pensatul... doar daca are sprancenele unite
yonut088 întreabă:
Marinescu9229 întreabă: