Am 11 ani... Nu am purtat tocuri, nici nu vreau Poate o sa incep cu tocurile de la 15 ani. Pana atunci mai am de asteptat...
Hmm... Sa zicem ca port tocuri la o nunta, sau ceva mai rar unde te imbraci in rochie
Dar nu pe strada, nici o data nu o sa fac asta, decat de la 15 ani incolo XD Mi se pare de prost-gust sa vezi o pustoaica de 13 ani cu tocuri de 4 cm...
@ annaanne3 si eu sunt matura si bine dezvoltata si tb sa implinesc 14 ani. si faza e ca nu cred ca mama m-ar lasa sa port tocuri la scoala... un alt dezavantaj ar fi ca eu sunt cam inalta (m 1, 72) mersi de sfaturi tuturor si mai astept pareri :X :*
La 15 ani ...tocuri nu foarte mari. bine nici d e4 cm. sa zic de aprximativ 10 dar le-am purtat de 2 ori la scoala si atat pentru ca nu am putut sa merg pe ele...
12 ani (tocuri serioase, nu ortopedice, erau de 10 ), au zis ca imi sta foarte bine. Dar acum depinde de tine, eu la 12 ani eram foarte dezvoltata si matura.
Offffff fetelor.tocuri d 4 cm? pai alea`s nimicuri.sa vedeti cand o sa purtati d 10-15cm..sh pana la urma daca u t simti bine p tocuri nu cont c zic parintii ca nu merg ei p ele mergeti voi...va pup:*:*:
Am aproape 15 ani si vreau sa iti spun ca nu am purtat tocuri decat foarte putin ortopedice in rest singura data cand am purtat tocuri normale in jur de 8 cm a fost la banchet iti dau un sfat... sa nu incepi sa porti tocuri de mica pentru ca mai tarziu piciorul se dezvolta altfel si nu o sa iti vina bine orice fel de pantof... in concluzie, cat mai tarziu ! Funda :d?
Lili12 întreabă: