anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Fiica-mea e deosebit de frumoasa, la numai 6 anisori. As vrea sa o fac sa apara in reclame, dar nu stiu cum sa fac, cui sa ma adresez. Daca aveti vreo informatie sa-mi dati, raman recunoscatoare!

Răspuns Câştigător
Anna
| Anna a răspuns:

Du-o la o agentie de modelling sa-i faca un book profesional, ca sa poata fi promovata si remarcata.

9 răspunsuri:
| psiholoaga a răspuns:

Agentii de modelling. Dai niste bani, dar face, daca intr-adevar e frumoasa si isteata, nu doar opinia ta subiectiva. Ai numai grija, ceea ce vrei sa faci, in unele tari se cheama "exploatarea minorului", la noi e "mandria lu' mama", ca are model. A fost dezbatut indelung si cazul cleopatrei stratan: exploatare sau descoperirea si incurajarea vocatiei? Din pacate, nu sunt suficiente legi- la noi- care sa reglementeze pana unde este incurajarea a ceea ce vrea copilul sa faca si de unde incepe interventia unui parinte care profita de talentul copilului.

mlm
| mlm a răspuns:

Vezi in orasul tau ca mai sint televiziuni care doresc copii fotogenici, frumosi, inteligenti pentru diverse spoturi publicitare, deci fii atenta la un astfel de anunt.Bafta multa.

| Flav a răspuns:

Asa a ajuns societatea, sa ajungi ca la 6 ani sa produci bani din frumusetea copilului tau; Putin imi pasa de stupid-uri, dar iti spun cu cea mai mare responsabilitate si tragere de inima : sa-ti fie rusine ca esti parinte daca te gandesti la lucruri de astea!

| borsec a răspuns:

Daca pe fetita nu o atrage modelling-ul, nu ii place sa fie pozata atunci nu cred ca este indicat ceea ce vrei tu sa faci. Iar daca pe fetita o incanta lucrul acesta atunci apeleaza la o agentie de modele.

daniela
| daniela a răspuns:

Incerca sa completezi formularul de pe acest site nu stii de unde sare iepurele
http://www.ghidafaceri.ro/sc/192116/TWIST_MEDIA

| gabimaris a răspuns:

Ea isi doreste o astfel de cariera? Are preocupari in domeniu? Deja se poate discuta cu ea deschis in anumite limite si mama isi poate da seama daca fetita vrea sa apara, sa fie expusa, sa fie vazuta, admirata, criticata uneori nejustificat, daca e gata sa faca sacrificii (timp liber, somn, energie etc etc), si, nu in ultimul rand, daca o astfel de ocupatie pentru un copil de 6 ani merita din toate punctele de vedere sacrificarea copilariei!

| adi_7507 a răspuns:

MARE dreptate ai, Flav.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

La 6 ani aproape toti copii sunt deosebiti de frumosi...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Aveti grija cu impinsul de la spate, nu zic ca este o idee rea dar pe micuta ati intrebat-o? Am vazut multe mamici care isi obliga copii sa faca anumite chestii: modeling, actorie, miss...etc pentru ca de fapt asta e ceea ce si-au dorit ei candva...foarte mare grija, linia intre limite este foarte subtire si exista posibilitatea sa treceti peste ea fara sa va dati seama.
Trebuie sa ii dati sansa copilului dvs. de a alege...inca o data nu zic ca este un lucru rau dar multa grija!