| nicokaty a întrebat:

Foaia matricola contine doar medile 5-8 sau toate notele mrg eu sunt a 7 deci toate medile 5-7:S sau notele

plz help me
dau fundita happy

Răspuns Câştigător
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Foaia matricola a elevului conține mediile obținute în anii de studii din clasele gimnaziale (respect din clasa a V-a și a VIII-a inclusiv) și cele liceale (indiferent de forma de învățământ!).
În cazul tău vei primii doar pe perioada celor din clasa a V-a și a VI-a bănuind că anul școlar te va găsi în anul următor de studii, clasa a VII-a.
Această foaie matricolă este în general folositoare în cazul unui transfer sau la înscrierea la un liceu sau facultate.
Pa, pa.

9 răspunsuri:
| # Soranna :x a răspuns:

Mediile 5-8 + notele din clasele 1-4 adica cele cu FB, B, I, S
tongue

Funda?:*

| Petronela a răspuns:

Foaia matricola contine mediile din cls 5-8 iar in cazul tau contine mediile din cls 5-7

| Sorinella20 a răspuns:

Foaia matricola ti se da doar la sfarsitul clasei a 8-a sau a 12-a. Ea contine toate mediile la absolut toate materiile, nu si notele.

| cornculapte a răspuns:

Foaia matricola contine doar medii, nu si note. Avand in vedere ca esti a 7-a, poate contine notele de la tezele unice, dar nu sunt sigura. Pe vremea mea se dadea capacitatea.

| MisterKat a răspuns:

Foia matricola o vei primi la sfarsitul clasei a 8-a. Dupa ce intri la liceu. Ea va contine media anuala la fiecare materie si media generala pe fiecare clasa. O zi buna!

| Bella_2124 a răspuns:

Foaia matricola contine mediile anuale la fiecare obiect pe parcursul claselor 1-8. la cls I-IV media fiind un calificativ, respectiv la cls V-VIII media fiind o nota. daca esti in clasa a7-a, probabil foaia matricola contine mediile claselor. I-VII. ] ][. funda? happy

Răspuns utilizator avertizat
| Sorinel95674 a răspuns:

Dap... Toate mediile 5-8tongue

Succes!:*

| Abcfunny a răspuns:

Bună!
Eu am terminat acum clasa a 8a şi am observat că pe foaia matricola se trec toate mediile din clasa a 5 a pan` intra 8 -a nu şi notele.

Sănătate!