| bLeyK a întrebat:

Fratilor cum pot sa instalez un windows si sa am toate folderele pe care le am acum adica sa salvez ce am in pc doar sa schimb windowsul...deci daca imi puteti spune!?

Răspuns Câştigător
| FlorynJako a răspuns:

Copiazale pe toate intr-o partitie sau fai o imagine de backup la partitia c si dupa ce instalezi windowsul va fi exact ca inainte doar ca va merge ca unul nou! Funda?

3 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Programul de operare se instaleaza in partitia C, astfel ca numai ce ai aici trebuie sa salvezi in alta partitie ori pe o memorie externa(stick, CD, DVD, dupa caz) deoarece celelalte partitii nu vor fi afectate. Succes si numai bine!

| ġคвÿ a răspuns:

Ia un dvd, copiaza folderele din calculator pe dvd apoi reformatezi windows dupa celai reformatat bagi dvdul in unitate copiezi in pc folderele pe care leai bagat tu pe dvd...si gata! FUNDITA?

| p0pandr3 a răspuns:

Dacă pe hard disc ai mai multe partiţii atunci poţi să copii tot ce vrei să salvezi pe una din partiţiile pe care nu instalezi WINDOWS-ul. Adică Local Disk D; E; F. Instalarea WINDOWS-ului se face de obicei pe prima partiţie ( C:/ ) de pe hard!