| grigor3 a întrebat:

Fratilor,daca noi am evoluat din maimute,de ce maimutele inca mai sunt, adica de ce n-au evoluat toate?

Răspuns Câştigător
| whatevernvm a răspuns:

Nu te revolta, o sa evoluezi si tu

16 răspunsuri:
| Samariteanul a răspuns:

Dumnezeu ne-a creat.

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Nu stii bine teoria. Nu este vorba c-am evoluat din maimute ci ca oamenii si maimutele au un stramos comun.

Răspuns utilizator avertizat
| Nemessys a răspuns:

Oamenii nu au evoluat din maimute. Tu nu te intrebi ce au fost inainte de maimute? oamenii si maimutele au un stramos comun. happy

| MisuN99 a răspuns:

Parerea mea ii ca aia care cred ca ne tragem din maimute poate ca ele chair se trag dar eu cred ca suntem creati, uita te de exemplu un jur la cat de complex ii Universu pana la cea mai mica celula cum pot zice ca ceva anorganic devine organic prin evolutie sau cum ppti zice ca ceva neviu devine viu
Ma refer la faptul ca cum o putut evolua viata asta asa de complexa din nimic. Ii imposibil. Ii un om de stiinta doctor si neurochirurg Dulcan care vorbeste mai clar despre faptul ca i imposibil ca viata sa apara asa randoom din nimic.

| Mihailescu_Valeriu_1953 a răspuns (pentru Nemessys):

Sfantul extraterestru pare a fi stramosul.

| Nemessys a răspuns (pentru Mihailescu_Valeriu_1953):

La cate teorii sunt, nici nu mai stii in ce sa crezi. tongue

| Mihailescu_Valeriu_1953 a răspuns (pentru MisuN99):

Tu, ca individ, sigur-sigur respecti algoritmul lui Darwin!

Daca am reusit sa depasim absurdul teoriei creationiste : sigur suntem pe drumul cel bun. Iar atunci cand vom intelege si teoria spatiilor multiple : rezolvam si cu originea OMULUI in Univers

| RAY a răspuns:

Nu am evoluat din maimute, nu exista o specie de maimute si mai multe, omul are un stramos comun cu cimpanzeu, lupi de ce mai exista daca caini au evoluat din ei?

| Nemessys a răspuns (pentru Mihailescu_Valeriu_1953):

Vezi ca astfel de raspunsuri ii supara pe unii si s-ar putea sa te-njure. happy Si prin injurat ma refer la un dita mai roman din biblie, care nu are nicio *** logica.

Nu-i bai; am experienta muncii pe santier. laughing laughing laughing

| MisuN99 a răspuns (pentru Nemessys):

Aici nu i vorba de injurat, de aia suntem aici sa discutam sa ne spunem pareri

| Nemessys a răspuns (pentru MisuN99):

Pacat ca am intalnit persoane care si-au exprimat opinia despre asta intr-un mod nu tocmai normal happy.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Noi nu am evoluat din maimute.Mai invata.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu prea ai inteles teoria evolutiei dar totusi o contesti...