| grigor3 a întrebat:

Fratilor,multi unviers vrea sa zica ca exista mai multe universuri doar atat? sau si ca ne reincarnam in alt univers dupa?

Răspuns Câştigător
| RAY a răspuns:

Vezi de ce mi as pierde timpul cu tine, ca crezi in povesti, reincarnare, universuri, vrei credinte noi atat

| grigor3 explică (pentru RAY):

Doar o intrebare, te rog iti dau si declara raspunsul castigator numai sa raspunzi, te rog, universuri cum s-a creat din nimic? doar asa pe scurt, adica s-au ciocnit niste elemente chimice, dar acele elemente cum au aparut? si 2 deci tu nu crezi in nicio divinitate, nu? iar daca crezi, zici ca nu are legatura cu viata noastra, adica sa ne dea viata vesnice si etc!

| RAY a răspuns (pentru grigor3):

Inca nici nu stim de asta,dar de altele ca ar exista nu exista dovezii,posibil ca a fost totul la nivel cuantic,vezi fizica cuantica si energia aia sa extins =big bang,dar acel NIMIC e greu de inteles ce inseamna din punct de vedere fizic, chimic, nu cred ca exista nici un zeu, creator, ideea unui dumnezeu satisface nevoia emotionala umana

3 răspunsuri:
| NarutoGokuIchigoHarryPotter567443 a răspuns:

Multiversul este o teorie care spune că există o infinitate de universuri paralele, și că fiecare posibilitate se întâmplă unic în alt univers. de exemplu: să zicem că, în acest univers, schimbi un post la televizor de la postul 4 la postul 5. Decizia luată spune că în alt univers ai apăsat de la postul 4 la postul 3, în altul ai scăpat telecomanda, și tot așa. Nu cred că are legătură cu reîncarnarea.