Vezi de ce mi as pierde timpul cu tine, ca crezi in povesti, reincarnare, universuri, vrei credinte noi atat
Doar o intrebare, te rog iti dau si declara raspunsul castigator numai sa raspunzi, te rog, universuri cum s-a creat din nimic? doar asa pe scurt, adica s-au ciocnit niste elemente chimice, dar acele elemente cum au aparut? si 2 deci tu nu crezi in nicio divinitate, nu? iar daca crezi, zici ca nu are legatura cu viata noastra, adica sa ne dea viata vesnice si etc!
Inca nici nu stim de asta,dar de altele ca ar exista nu exista dovezii,posibil ca a fost totul la nivel cuantic,vezi fizica cuantica si energia aia sa extins =big bang,dar acel NIMIC e greu de inteles ce inseamna din punct de vedere fizic, chimic, nu cred ca exista nici un zeu, creator, ideea unui dumnezeu satisface nevoia emotionala umana
Multiversul este o teorie care spune că există o infinitate de universuri paralele, și că fiecare posibilitate se întâmplă unic în alt univers. de exemplu: să zicem că, în acest univers, schimbi un post la televizor de la postul 4 la postul 5. Decizia luată spune că în alt univers ai apăsat de la postul 4 la postul 3, în altul ai scăpat telecomanda, și tot așa. Nu cred că are legătură cu reîncarnarea.
adina5adina întreabă: