Trebuiesc interzise, dar oricum tot degeaba pentru ca cei care se ocupa cu lucrul acesta au ei experienta si relatii destule
Bună.
Tutunul nu este inclus în lista drogurilor de mare risc ca să intre sub incidența legii penale, Legea numărul 143/2000 privind combaterea traficului și consumului ilicit de droguri.
Pa, pa.
Nimic. Te feresti de ele.
Degeaba le-ar interzice, ca un om drogat tot ar face rost de ele.
Nimic.Eu fac parte din aceasta categorie si nu trebuie sa ne vedeti decat ca pe niste oameni normali. Legalizati drogurile...
Trebuie sa va vedem exact ca niste oameni normali?
Eu sincer va vad ca pe niste oameni prosti, daca s-a ajung sa scrie si pe pachet,, Fumatul ucide'' si tu fumezi atunci cum te-as putea vedea ca un om normal?
Sa legalizeze drogurile? Si sa iti vina copilul acasa cu lacrimi in ochi si sa-ti spuna,, tati ma droghez de 2 ani si nu pot sa ma las''. Asta iti doresti?
Salut uite sa iti dau un exemplu cei care se drogheaza saracii vai mama lor, in Amsterdam sunt centre speciale in care te duci frumos si ceri un joint sau o cantitate de marijuana puii mei nu stiu cum se dau astea pastile bile etc. moca tio da o consumi si pleci ( evident dupa ce te baga intr-o baza de date ), vii a 2a oara si iar ceri iti da tot moca doar k iti da un joint cu 3 sferturi marijuana si restul tutun sa zicem si asa usor usor olandezii ii fac pe cetateni sa scape de viciu asta. asta trebuie facut ... funda
User20121610 întreabă:
roby223 întreabă: