| justifyme a întrebat:

Fumatul ucide si tot nu-i la puscarie!
ce ziceti?
ce trebuie facut impotriva drogurilor?!

Răspuns Câştigător
| AnnaMariaaa a răspuns:

Trebuiesc interzise, dar oricum tot degeaba pentru ca cei care se ocupa cu lucrul acesta au ei experienta si relatii destule

6 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Tutunul nu este inclus în lista drogurilor de mare risc ca să intre sub incidența legii penale, Legea numărul 143/2000 privind combaterea traficului și consumului ilicit de droguri.
Pa, pa.

| kathgilbert a răspuns:

Nimic. Te feresti de ele.
Degeaba le-ar interzice, ca un om drogat tot ar face rost de ele.

| YoungMoneyWeezy a răspuns:

Nimic.Eu fac parte din aceasta categorie si nu trebuie sa ne vedeti decat ca pe niste oameni normali. Legalizati drogurile...big grin

| anonim_4396 a răspuns (pentru YoungMoneyWeezy):

Trebuie sa va vedem exact ca niste oameni normali?
Eu sincer va vad ca pe niste oameni prosti, daca s-a ajung sa scrie si pe pachet,, Fumatul ucide'' si tu fumezi atunci cum te-as putea vedea ca un om normal?
Sa legalizeze drogurile? Si sa iti vina copilul acasa cu lacrimi in ochi si sa-ti spuna,, tati ma droghez de 2 ani si nu pot sa ma las''. Asta iti doresti?

| YoungMoneyWeezy a răspuns:

Dar sa se inteleaga fara etnobotanice.Sa suga **** etnobotanicii.

| NederLand a răspuns:

Salut uite sa iti dau un exemplu cei care se drogheaza saracii vai mama lor, in Amsterdam sunt centre speciale in care te duci frumos si ceri un joint sau o cantitate de marijuana puii mei nu stiu cum se dau astea pastile bile etc. moca tio da o consumi si pleci ( evident dupa ce te baga intr-o baza de date ), vii a 2a oara si iar ceri iti da tot moca doar k iti da un joint cu 3 sferturi marijuana si restul tutun sa zicem si asa usor usor olandezii ii fac pe cetateni sa scape de viciu asta. asta trebuie facut tongue... funda smug