| DeeaD1 a întrebat:

Fumez din septembrie 2013 si nu pot sa trag in mine mai mult de 5-6 fumuri fiindca ametesc rau. Nu dureaza mult ameteala,dar nu stiu daca e normal sau nu. Stiu ca nu e bine ce fac, dar imi place. Spune-ti-mi daca este normal sau nu sa ametesc.

10 răspunsuri:
| Liviu a răspuns:

Off,deea scumpa de ce incerci tu sa fumezi? eu le-am lasat de 2 saptamani si ceva.Ma simt mult mai bine.
Tigarile de care spui tu sunt foarte tari si te 'racaie pe beregata' cum spunea un fost coleg de al meu.Incearc winstone, pall mall, sau slim sau slims ceva genu.Sunt foarte slabe, paie cum le spunem 'noi fumatori' (eu numai fac parte din fumatoribig grin)Insa eu fumam viceroy erau tari, eu le scoteam si filtru, ca sa simt mai bine.E boala curata. faci cum doresti, degeaba iti spune 2000 de oameni sa te lasi, daca tu vrei sa fumezi, asadar eu iti spun sa fumezi usoare pana devi fumatoare si dupa iei din astea mai tari daca nu vrei sa te lasi happyAI grija, o data intrat in sange drogu asta, fara paine poti sta.dar fara o tigare neam de vei sta happy Stii... e o vorba. "Cel mai usor lucru de facut e sa te lasi de fumat eu m-am lasat de peste 100 de ori" Dar la mine nu se aplica happy Am plecat pe drumu asta. pe asta il urmez.

| kar1GaNNN a răspuns:

Nu, mie nu mi se pare normal, daca fumezi de atatea luni de zile ar trebui sa nu mai ai nimic, gen ameteala, inecaturi si altele.
Dar probabil tigarile tale au gudronul ridicat si asta e problema, incearca sa fumezi Winston Blue si sa nu mai schimbi.
Asta e inca o problema cand schimbi tigarile iar iti vine sa ametesti si te doare capul.
Ramai doar pe acelasi fel de tigari si anume Winston ( recomand ).
Ciusz.

| MihaelaMariaPopa a răspuns:

Da e normal, e reactia organismului tau ca ii dai ceva ce nu ii face bine.

| Çõяÿηą a răspuns:

Corpului tau nu ii priesc, mai bine lasa-le inainte sa ai ameteli mai mari.

| Rugina_Alex_1999 a răspuns:

Este normal.Ca sa poti fuma o tigara intreaga incearca sa te orientezi dupa gudronul mai scazut gen Winston sau Slimmurile

| Wendego a răspuns:

Cel mai bine renunti la tigara poti sa faci cancer la gat...

| kamybubu a răspuns:

Da este normal pentru ca asa e la inceput. avand in vedere ca nu ai nici un an de cand fumezi..depinde si ce fel de tigari fumezi ca daca sunt putin mai tari chiar ca ametesti destul de aiurea. big grin deci e normal, stai linistita

| Botoasatha a răspuns:

Mi se pare normal eu fumez de 9 ani si eu ameteam dar de cand am inceput sa fumez kent clik on nu mai am nimic

| DeeaD1 explică (pentru Botoasatha):

Si eu tot kent click fumez, dar mai iau si noul kent HD

| Peer_Philip_1997 a răspuns:

E normal sa ametesti daca tragi ca aspiratoru si esti la inceput. parerea mea este sa te lasi de meseria asta ca iti manca sanatatea banii si timpu pe langa asta apar mereu probleme cu cei din jur scoala msanatatea etc.