Pai sa te implicit in tot felul de activitati adica la concursuri, la diferite evenimente etc... dar ajungi mai repede cunoscut daca iti faci prieteni multi Bafta!
Pai in scoli se desfasoare diverse proiecte. Te interesezi ce proiecte sunt si colaborezi cu cei de la celelalte clase.
De obicei clasele de uman au tot felul de activitati.De la voluntariat la conferinte cu nustiuceomimportant.Si cred ca aici ar mai intra si participarea la redactarea unei reviste a liceului. Daca n-o ai cu partea de tehnica, poate te pricepi la scris/desenat/fotografiat si ti se publica ceva.De asemenea, poate exista si o echipa sportiva ori ceva iubitori de teatru.Membrii noi ar trebui sa fie bineveniti, iar noutati despre asta poti afla de la profesori(in caz ca nu e postat pe undeva, dar sigur e).
Ma rog, nu stiu cat de cunoscut devii cu astea.Mai simplu e sa fumezi iarba la liceu, sa chiulesti, sa vii cu o fusta scurta...si gata faima.
Vezi-ti de liceu si lasa probleme astea. Daca esti baiat destept vei ajunge cunoscut fara sa faci nimic pentru asta.
Tuuu,sa ma lasi cu tampenia asta, da!? E viata mea de liceu, e problema mea!
Calm, japonezule, ca-ti pconeste vreo vena.
Adevarul doare, dar trebuie sa-i facem fata.
Sunt calm, dar nu suport băgăreții.
Pai. depinde ce activitati te pasioneaza si la ce liceu esti. Poti candida pentru presedinte al consiliului elevilor sau daca esti din Craiova, la noi se organizeaza in fiecare an o competitie a liceelor cu diferite activitati, de exemplu: oratorie, sport, supravietuire etc. daca aveti deja un presedinte poti vorbi cu el de activitatile ce vor urma si il poti intreba daca te poti inscrie.
anonim_4396 întreabă:
Catalin979 întreabă: