Salut! pai copiaza sau invata din doua-una de invatat trebuie ce este esential din caietul tau, sa stii sa faci o compunere sa comentezi povestea etc. uite un model cum este la teza in clasa a-8-a http://www.scribd.com/......lasa-VIII. Spor la invatat! Succes!
Buna.
Profa ta nu trebuia sa reactioneze asa. Chiar daca s-a enervat, meseria ei este sa va invete.
Tu invata tot din caiet(tot ce ti-a predat). Cauta teze la limba romana de clasa a 8-a pe net. Didactic.ro eventual!
Bafta!
Daca aveti un material auxiliar (caiet tipizat, eventual) ai putea cauta acolo variante de teza sa le rezolvi, sau pur si simplu exercitii din materia din care va da la teza. Daca nu, cauta pe Google subiecte de teza, sigur o a gasesti! Sper ca te-am ajutat!
Mersi...Insa sa stii ca profa mea de romana e si diriginta mea, si crede-ma nu ai vazut o scorpie mai rea decat ea, nu avem voie nici cu telefoane la scoala, am sa recapitulez tot insa sincer e prea mult de citit si cred ca o sa ma bazez pe noroc!
Recapituleaza cat poti. Mai sunt si profe "scorpii". Bafta oricum!
Mersi... am cautat subiecte la teza dar nu prea au fost grele, plus ca diriga le face singura nu le ia de pe net!
! fundita! Poi, in general ea pune mai mult accentul pe gramatica de aceea nu-mi place romana. la literatura mai merge dar la gramatica e jale! am nevoie de site-uri cu teze! dau
Mai sunt si profe d-astea...citeste tot din caiete, uita-te in carte.eu sunt tot a opta,am dat tezele la istorie si romana, maine dau la mate.a fost usurel la romana, am luat 9.40 o sa va dea sa demonstrati apartenenta la genul liric al unei poezii,noua ne-a dat Lacul de Mihai Eminescu,sa facem o compunere despre toamna, putina gramatica, sa analizam 4 cuv, atat, in rest literatura.sa scriem ritm,rima,masura, sa scriem cate sunete si letere are un cuv, etc...bafta!
anonim_4396 întreabă:
roby223 întreabă: