| stefanelu a întrebat:

(funda)Buna imi poate spune si mie cineva definitia bisectoarei unui unghi.Multumesc

Răspuns Câştigător
| Rares_3460 a răspuns:

Bisectoarea unui unghi este semidreapta cu originea în vârful unghiului, care împarte acest unghi în alte două unghiuri de măsuri egale.

9 răspunsuri:
| CM7YRE a răspuns:

Bisectoare = dreapta ce imparte un unghi in 2 parti egale.

| KenJi a răspuns:

Bisectoarea unui unghi este o dreapta ce imparte un unghi in 2 unghiuri congruente happy

| ema1ih a răspuns:

Bisectoarea unui unghi este acea semidreapta care imparte unghiul in doua unghiuri congruente.

| stefanelu explică:

Merci tuturor nu am mai invatat de loc vara asta trebuie sa ma apuc de invatat e rusinos ca la varsta mea nu mai stiu care este bisectoarea unui unghi.M'ultumesc ca mi-ati dat raspunsul!happy

| AlexandraM776 a răspuns:

Bisectoarea este semidreapta care imparte unghiul in 2 parti congruente

| Didi_Dia_1990 a răspuns:

Bisectoarea unui unghi este semidreapta interioara unghiului care formeaza cu laturile unghiului 2 unghiuri congruente laughing

| Postelnicu_Alin_2000 a răspuns:

Bisectoarea unui unghi este semidreapta cu originea in varful unghiului, care imparte acest unghi in alte doua unghiuri de masuri egale...happy

| Adorean_Lorena_1990 a răspuns:

Bisectuarea este semidreapta cu originea în vârful unghiului, care imparte acest unghi în alte unghiuri egale

| Adorean_Lorena_1990 a răspuns:

Bisectuarea este semidreapta cu originea în vârful unghiului, care imparte acest unghi în alte unghiuri egale.