E un algoritm cu ajutorul caruia rezolvi cubul rubik. Daca il practici des, ajungi sa il rezolvi din ce in ce mai repede.
Eu cred ca oricine poate rezolva cubul rubik, doar ca iti trebuie o metoda pe care sa o sti sau sa o descoperi
Da, trebuie sa il rezolvi cu algoritmi, pe care ii gasesti pe internet. Exersand, il poti face din ce in ce mai rapid, insa pentru sub 1 minut iti trebuie foarte mult antrenament. Persoanele pe care le-ai descris tu pot rezolva, poate, mai rapid cubul decat cei fara aceasta calitate, insa fara munca si efort nu fac nimic.
Personal, cel 3x3 il rezolv in 16 sec(prin zona, uneori mai mult/mai putin).
Sunt 100% sigur ca nu trebuie sa fii un geniu ca sa-l rezolvi, nici macar cu ochii inchisi, ai nevoie doar de ambitie si interes
Exemplu viu: Nu excelez nici macar la scoala avand medie "ireala" de buna, nici in viata cotidiana nu-s pricopsit
Nu ține totul doar de inteligență deoarece din ce stiu eu, rezolvarea cubului se face cu ajutorul unei smecherii (formule) poți căuta pe google si vei găsi.Iar despre cei ce îl rezolvă rapid cred că deja au acel instinct din obișnuinta
suddent întreabă: