| Balboa a întrebat:

Funda. Eu nu mai stiu ce e de facut. Totul imi merge prost, profii si-au pierdut increderea in mine si dirigul meu, care, de altfel, este cel mai cumsecade om pe care l-am intalnit vreodata, de asemenea.ma simt ca un gunoi. orice-as face fac pe dos. vreau sa mor nu mai am de ales.

Răspuns Câştigător
| ruPfashu a răspuns:

Cel mai important e sa ai tu incredere in tine, ca poti depasi astfel de momente si ca poti sa le recastigi increderea. Nimic pe lumea asta nu e imposibil. Nu trebuie sa dramatizezi asa tare pentru ca asta e o nimica toata. In viata ai sa treci prin altele mult mai grele si mai piperate. Stii vorba aia, ce nu te omoara, te intareste! Asa ca iti doresc tot binele din lume. Bafta!

2 răspunsuri:
| yumeee a răspuns:

Draga mea,
Când o să creşti o să realizezi că există probleme MUUUUULLLLTTT mai mari decât părerea unor profesori despre tine.
Ce n-aş da ca "încrederea dirigului în mine" să fie cea mai mare problemă a mea! pff.

În altă ordine de idei, nici nu ai precizat care e problema, ce s-a întâmplat, aşa că nu te putem ajuta.
Şi, repet, dacă tu din faptul că "dirigul şi-a pierdut încrederea în tine", vrei să mori,... dacă ai fi fost în locul meu, te-ai fi sinucis pe la 10 ani.

| delonia a răspuns:

Ai incercat sa vorbesti cu cineva? un prieten mai apropiat cu mama ta sau daca nu poti vorbi cu ea incearca cu o ruda la care tii mult si incearca sa afli ce i-a facut sa isi schimbe parerea fata de tine, daca vrei iti las id-ul meu prin mesaj