| Liceanul a întrebat:

Funda! La aceasta intrebare SUNT DESCHIS FATA DE TOTI! Va rog sa vorbim fara dusmanie,deci imi puteti spune ORICE legat de intrebare big grin,dar fara pareri(ale voastre sau ale altora) si fara contraziceri, explicatii sau alte idei.
Intrebarea mea este:
Ma duc la liceu la mate-info.Cum sa devin popular fara sa-mi fac prezenta saptamanala la cluburi,fara sa fiu un bataus,un mitocan si fara sa-mi fac vicii? Va rog,as vrea sa stiu cum pot face toate astea dar in acelasi timp sa pot invata bine.
Adica:
Vreau sa stiu va rog cum sa fac ca toata scoala sa ma stie,sa ma respecte,nimeni sa nu se ia de mine fiindca stie ca nu-mi poate face fata,in fiecare weekend sa fie cineva care sa ma invite la suc,la concerte,la cinematograf,sa nu ma porecleasca nimeni,multi sa-mi spuna pe Facebook pe chat ca sunt special,frumos, (sa-mi dea laude),sa ma puna in topul celor mai (scrie un caracter pozitiv,ca de exemplu:frumosi,inteligenti) baieti,majoritatea sa-mi dea like pe la postari (bine ca like-urile n-au o importanta asa mare,dar dadeam un exemplu).
Va rog sa-mi spuneti cum fac toate cele cerute anterior in timp ce invat bine,am note si medii mari si sunt baiat de treaba, nu un smecher.
Thank you! big grin

15 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Pai daca toti o sa avem grija de tine o sa te pazim banuiesc ca toti te vor respecta, stai sa imi toporul sa vin langa tine, pe bune de ce ceri ceva ce nu ai nevoie? fi asa cum esti nu poti fi placut de cine nu te place nu e clar asta? respecta cine te respecta cine nu asta e, mergi inainte capu sus mereu niciodata jos

| Liceanul explică (pentru RAY):

N-am spus ca am nevoie de asta, dar vreau sa fiu sigur ca vremurile de marginalizare din gimnaziu nu se vor mai intoarce.

| RAY a răspuns (pentru Liceanul):

Nimic nu se intoarce in viata, dar trebuie sa inveti din ce a trecut si sa aplici in prezent, sa traiesti clipa dar cu invatatura din trecut

"trebuie sa inveti din ce a trecut si sa aplici in prezent, sa traiesti clipa dar cu invatatura din trecut"-Stiu asta.
"Nimic nu se intoarce in viata"-Cum nu se-ntoarce mai?! Daca un om se naste intr-o familie saraca, iar cand ajunge adult, devine bogat, nu poate ajunge din nou sarac?! Asta-i doar un exemplu.

| RAY a răspuns (pentru Liceanul):

Ce am spus eu ce ai inteles tu, nimic nu se intoarce la propiu, daca acel adult va deveni sarac va vi intr-un viitor nu din nou in trecut, demonstreaza tu stiintific si te cred

Na,pai vezi.

| AdrenalinTm a răspuns:

Hai sa-ti dau lumea peste cap DIN MOMENT CE SUFERI DE TINElaughing(parerea mea nu conteaza)nu o sa te respecte nimeni NIMENI si orce ai face u o sa fie altu peste tine si daca te infoi prea tare o sa mergi cu un ochi vanat la mamika de obicei astia prea plini de ei intra primi in belele deci bafta
peste o vreme o sa ne intrebi cum faci sa-ti treaca vanataia de la ochii mai repedelaughing

| Liceanul explică (pentru AdrenalinTm):

"Amiice".Daca vei intra vreodata intr-un gard din cauza excesului de adrenalina, cheama-ma cu o macara ca sa te scot.Aduc si un pix si-o foaie ca sa inveti sa scrii.winking laughing

| Liceanul explică (pentru AdrenalinTm):

Si sa stii ca eu nu-s plin de mine, doar ca tu nu ma cunosti.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fii natural, spontan si muleaza-te pe orice fel de discutie. Ajuta daca poti, ia lucrurile in serios si in bataie de joc daca e cazul.Deci intr-un cuvant sa te mulezi pe orice fel de situatie.

| Jokyo a răspuns:

Am un prieten care avea aceleasi intrebari ca si tine cand era in clasa a8 a, iar la noi la liceu se da boboceala nu gluma. Sfatul meu pentru tine este sa continui cu invatatul, sa nu fii increzut, si profita de faptul ca inveti si ajutati colegii de clasa mai prosti si cu spate cel putin asa a facut prietenul meu si o duce foarte bine in liceu pentru ca a fost baiat de treaba si s-a dat pe langa cei cu spatehappy si daca nu merge nu te plange trec repede anii si tu datorita faptului ca inveti o sa ajungi cineva... orice ai face nu te lasa de invat amice liceul e trecatorhappy si sunt sigur ca o sa rezolvi tu.

| Liceanul explică (pentru Jokyo):

1.Cum adica se da boboceala?
2.Intr-adevar,anii de liceu trec, dar la fel de greu ca aceia de gimnaziu.(cel putin asa mi se pare mie)

| AndreYStaR a răspuns:

Participa la olimpiade... fii cel mai bun la invatatura din clasa, remarcate prin asta...

| frumusyka334 a răspuns:

Incearca sa te bag in vorba cu ei descgide subiecte cat mai frecvente mai intai imprietenestete cu fetele ..fi cat mai deschis vorbeste fara teama incearca ceva nou zi de zi un subiect de discutat etc...cu baieti e putin mai greu fi tu insasi trebuie sa ai mult spirit de gluma sa stii glume cat mai noi.sa vorbiti de fete.sa faci caterinca dar cat sa te simti u bine sa le arati ca esti dornic de aventuri.de iesit afara dar limiteazati timpul incat sa si inveti.fai sa creada ca esti un tip interesant ca ai prieteni tari si din astea incat sa i faci sa nu se lege de tine nu raspunde la orice prosti ...la orice gluma fi cat mai linistit si rabdator

| Liceanul explică (pentru frumusyka334):

Nu sunt eu geniul aici si nici nu cred ca stiu romana la perfectie, dar sunt baiat, si din cate stiu eu, se zice "tu insuti", nu "tu insasi".